Ryan Gosling, ζηλεύουμε το κουλ ντύσιμό σου

Για να σε προλάβουμε, δεν αναφερόμαστε στο φούξια κοστούμι των Oscars.

Τις τελευταίες μέρες, ο Ryan Gosling δε σταματά να μας εντυπωσιάζει. Από την εμφάνισή του στα βραβεία Όσκαρ ως Ken, μέχρι την επική είσοδό του με την Emily Blunt στην πρεμιέρα της ταινίας The Fall Guy, ο ηθοποιός μάς έχει πάρει κάπως τα μυαλά. 

Δεν είναι μόνο το ότι τα κάνει όλα καλά, αλλά είναι και ωραίος. Οι τελευταίες του εμφανίσεις εντός και εκτός κόκκινου χαλιού αποδεικνύουν ότι το'χει ακόμα και με το ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έφτασε στο SXSW για την πρεμιέρα της αναμενόμενης νέας του ταινίας The Fall Guy, με ένα ντύσιμο σούπερ χαλαρό, που θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι μας. 

Ειδικότερα, ο Gosling συνδύασε ένα ρετρό κόκκινο varsity jacket με ένα ξεθωριασμένο τζην μπουφάν και τζην παντελόνι, μαζί με ένα λευκό t-shirt και κλασικά Red Wings. Υπέροχο; Υπέροχο. Για να μην αναφέρουμε ότι το bomber jacket του φέρει πάνω τον τίτλο της ταινίας, πόσο κουλ; 

Ryan GoslingDaniel Boczarski/Getty Images for Universal Pictures

Tο bomber που φοράει ο Ryan μπορεί να μην το αποκτήσεις ποτέ -ναι, είναι custom made- αλλά μπορείς σίγουρα να βρεις στα μαγαζιά κάτι παρόμοιο ή απλώς, να το φτιάξεις. Με λίγα λόγια, πειραματίσου λίγο, δε θα χάσεις. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.