On: Νέα συλλογή Training για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025

Μια ξεχωριστή εμπειρία που αναδεικνύει την κίνηση σε κάθε της μορφή.

Γράφει: Esquire Editors 28 Μαρτίου 2025

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου, στον πολυχώρο ΠΛΥΦΑ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Training by On, σηματοδοτώντας την παρουσίαση της νέας συλλογής Training Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025. Περίπου 80 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι των Μέσων, προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών, καθώς και επαγγελματίες movers, βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία που ανέδειξε την κίνηση σε κάθε της μορφή.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό dance performance υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του καταξιωμένου χορευτή και movement artist  Andi Xhuma. Μια ομάδα διακεκριμένων χορευτών παρουσίασε μια πρωτότυπη χορογραφία, εμπνευσμένη από τη δυναμική της νέας συλλογής, μεταφέροντας το κοινό σε έναν κόσμο όπου η κίνηση γίνεται τρόπος έκφρασης.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα movement workshop, εξερευνώντας τη σύνδεση σώματος και κίνησης, καθώς και να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της συλλογής.

Παράλληλα, μέσα από ένα διαδραστικό photo movement session, η κίνηση μετατράπηκε σε εικόνα. Οι καλεσμένοι έγιναν μέρος μιας δυναμικής φωτογραφικής εμπειρίας, όπου, χρησιμοποιώντας την τεχνική του long exposure και ειδικά LED props, δημιούργησαν εντυπωσιακές λήψεις με φωτεινές γραμμές που αποτύπωσαν τη ροή της κίνησής τους.

Η βραδιά κορυφώθηκε με ένα εκρηκτικό party set από τον DJ Chevy, που διατήρησε αμείωτη την ένταση, προσκαλώντας τους καλεσμένους να αφεθούν στον ρυθμό και τη μουσική. Το πάρτι απογειώθηκε, ενώ τα δροσιστικά κοκτέιλ φτιαγμένα αποκλειστικά με τα Three Cents mixers - γνωστά για τις μοναδικές φυσαλίδες και τα φυσικά αρώματά τους, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μοναδική συνάντηση κίνησης και έκφρασης.

Η νέα συλλογή Training Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 είναι ήδη διαθέσιμη στο on.com και στο corner της On στον 3ο όροφο του Attica City Link. Επιπλέον, από τις 19 Μαρτίου βρίσκεται και στο ολοκαίνουργιο corner στον 3ο όροφο του Attica στο Golden Hall – έναν χώρο 68 τ.μ. αφιερωμένο στην κίνηση, που φιλοξενεί τη γυναικεία και την ανδρική συλλογή, καθώς και μια εντυπωσιακή ποικιλία από τα παπούτσια της On.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style

Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.

Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.

The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα

Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.

Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.

Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.