Οι κανόνες είναι για να σπάνε όταν είσαι τόσο cool όσο ο Donald Glover

Παίρνεις μολύβι και χαρτί και κρατάς σημειώσεις.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι κανόνες υπάρχουν για κάποιο λόγο. Για να μας κρατούν σε τάξη. Γι' αυτό ακριβώς και το στυλ έχει τους δικούς του κανόνες, που αν τους ακολουθείς στην καθημερινότητά σου θα σε βοηθήσουν να έχεις μία προσεγμένη εμφάνιση. Ωστόσο, πού και πού και δεν είναι κακό να ξεφεύγεις από την ασφάλεια που σου προσφέρουν, να βάζεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να "χτίζεις" ένα σύνολο, που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν όλοι να φέρουν εις πέρας με επιτυχία, δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι δεν προσπάθησαν και πολύ για να το κατορθώσουν. Στην κατηγορία αυτή ανήκει δικαιωματικά ο Donald Glover aka Childish Gambino διανύει τόσο καλλιτεχνικά όσο και στιλιστικά μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του. Κάτι που απέδειξε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του.

Ο 34χρονος Αμερικανός έδωσε το "παρών" στο ετήσιο Diamond Ball της καλής του φίλης, Rihanna στη Νέα Υόρκη, με ένα tailoring look που "έσπαγε" όλες τις ενδυματολογικές νόρμες.

Οι κανόνες είναι για να σπάνε όταν είσαι τόσο cool όσο ο Donald Glover

Φόρεσε ένα σκούρο μπλε σταυρωτό boxy suit -τετραγωνισμένο σακάκι, φαρδύ παντελόνι-, χωρίς τίποτα από μέσα -ούτε πουκάμισο, ούτε t-shirt. Μόνο το άρωμά του και δύο χρυσές αλυσίδες να κρέμονται στο γυμνό ντεκολτέ.

Κι ενώ σε οποιονδήποτε άλλον το συγκεκριμένο look θα φαινόταν το λιγότερο κακόγουστο, στον Glover δείχνει όχι μόνο εμπνευσμένο, αλλά και στιλάτο.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.