Doncic, Tatum και άλλοι σχεδίασαν τα παπούτσια τους για την πρεμιέρα του ΝΒΑ

7 μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ και 2 παίκτριες του WNBA συμμετείχαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο NikeiD session.

Στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Nike προσκάλεσε στα headquarters της στο Beaverton του Oregon 7 παίκτες του ΝΒΑ και 2 παίκτριες του WNBA για ένα custom design session μέσω του NikeiD. Σκοπός του event ήταν να φτιάξουν το ζευγάρι παπουτσιών με το οποίο θα εμφανιστούν στο ξεκίνημα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, με απόλυτη ελευθερία ως προς το σχέδιο και το χρώμα, ακολουθώντας την έμπνευσή τους. 

Το NBA είχε μόλις αποσύρει τους περιορισμούς για τα χρώματα στα παπούτσια και ο κάθε αθλητής μπορούσε να φορέσει οτιδήποτε ήθελε, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ανεξαρτήτως της εμφάνισης της ομάδας του. 

"Είναι σπουδαίο που η λίγκα μας δίνει τη δυνατότητα της ελευθερίας της έκφρασης μέσα από το χρώμα των παπουτσιών μας. Έτσι, μπορούμε να πούμε ακόμη και την ιστορία μας μέσα από ένα ζευγάρι παπούτσια" ανέφερε ο Jordan Bell των Golden State Warriors, ο οποίος ήταν ένας από τους μπασκετμπολίστες που συμμετείχαν στο session. Ας δούμε τι σχεδίασε αυτός αλλά και οι υπόλοιποι. 

Collin Sexton, Cleveland Cavaliers - NikeiD KYRIE 4 "Different"

Doncic, Tatum και άλλοι σχεδίασαν τα παπούτσια τους για την πρεμιέρα του ΝΒΑ

Το σχέδιο του rookie των Cavaliers έχει την σφραγίδα των γονιών του, που πάντοτε τον ενθάρρυναν να βρει το δρόμο του. Τα αρχικά των ονομάτων τους υπάρχουν στη γλώσσα του παπουτσιού ενός ο αριθμός της φανέλας του στο πίσω μέρος. 

De'Aaron Fox, Sacramento Kings - Nike iD KOBE AD "Mars"

ΝΤΕ ΑΑΡΟΝ ΦΟΞ

Η έμπνευση του point guard των Kings προήλθε από μια πρόσφατη επίσκεψή του στο πλανητάριο του Sacramento, με τον πλανήτη Άρη να αποτελεί την βασική του φόρμα. Οι κόκκινες λεπτομέρειες πάνω στα KOBE AD συναντούν το navy blue της βάσης (από τα χρώματα της ομάδας baseball της γενέτειράς του, Houston Astros). Στη γλώσσα του παπουτσιού υπάρχουν τα αρχικά του γιου του, Kai. 

Frank Ntilikina, New York Knicks - NikeiD KD11 "France"

ΦΡΑΝΚ ΝΤΙΛΙΚΙΝΑ

Ένας φόρος τιμής στην πατρίδα του αλλά και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν λίγους μήνες για τον Frank Ntilikina. Τα FP και MOAM που αναγράφονται στα τρικολόρ παπούτσια του guard των Knicks σημαίνουν French Prince και Man On A Mission.

Jayson Tatum, Boston Celtics - NikeiD PG2 "Coloring Book"

ΤΖΕΙΣΟΝ ΤΕΙΤΟΥΜ

Ένα πολυχρωματικό σχέδιο για τον σπουδαίο sophomore των Celtics, που θεώρησε ότι η συγκεκριμένη επιλογή θα αρέσει στον μόλις 10 μηνών γιο του, Jayson Tatum Junior. "Είναι πολύ μικρός για να ζωγραφίζει, αλλά μόλις μπορέσει φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα κάνει" ανέφερε σχετικά ο Tatum senior. Tα αρχικά του μικρού βρίσκονται εντός της γλώσσας του παπουτσιού. 

Jordan Bell, Golden State Warriors - NIkeiD PG2 "Long Beach"

ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΜΠΕΛ

Τα χρώματα της ομάδας του, Golden State Warriors, επέλεξε ο Jordan Bell που ωστόσο τα ονόμασε από την γενέτειρά του, το Long Beach της California και τους προσάρμοσε και ένα 1995 στη σόλα, δηλαδή το έτος γεννήσεώς του.

Kyle Kuzma, Los Angeles Lakers - NikeiD KOBE AD "Kuzz Kontrol"

ΚΑΙΛ ΚΟΥΖΜΑ

Απλότυτα, κομψότητα και Lakers για τον forward της ομάδας του LA, που ασφαλώς και πειραματίστηκε πάνω στα KOBE AD.

Luka Doncic, Dallas Mavericks - NikeiD KYRIE Low "Retro Glow"

ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

O 19χρονος Σλοβένος σούπερ σταρ επέμεινε στα ρετρό χρώματα της ομάδας του, Dallas Mavericks, με τον αριθμό 77 να βρίσκεται στο εσωτερικό της γλώσσας. Υπενθυμίζουμε ότι το αγαπημένο του 7 -προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη- το φορά ο Καναδός Dwight Powell. 

Kelsey Mitchell, Indiana Fever - NikeiD KYRIE Low "Cages"

ΚΕΛΣΕΙ ΜΙΤΣΕΛ

Η guard των Fever άτλησε έμπνευση από ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Ohio που ονομάζεται The Cages. "Το γήπεδο είναι πράσινο και οι γραμμές του κόκκινες, ενώ τα κυκλικά του μέρη μαύρα. Εκεί μεγάλωσα παίζοντας" τόνισε η Mitchell.

Kelsey Plum, Las Vegas Aces - NikeiD Kyrie 4 "Fenerbahce"

ΚΕΛΣΕΙ ΠΛΑΜ

Την ομάδα της εκτός WNBA, Fenerbahce, τιμά η guard των Aces. "Σχεδίασα αυτά τα παπούτσια για να μου θυμίζουν την Fener και την ζωή στην Κωνσταντινούπολη, με τις οποίες είμαι ιδιαίτερα συνδεδεμένη" λέει η Plum για την επιλογή της.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.