Το τένις κατακτά την αντρική μόδα

Το στυλ του John McEnroe συνεχίζει να εμπνέει την αντρική γκαρνταρόμπα.

Πρόσφατα, ήταν ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής, το νέο απόκτημα του ιταλικού οίκου Ermenegildo Zegna, Thom Browne που έκανε cool το γκολφ, λανσάροντας τη συλλεκτική συλλογή ρούχων, Golf Collection. Τώρα, σειρά έχει ένα ακόμη σπορ, εξίσου ελιτίστικο με το γκολφ, να βρει το δρόμο του στο λαμπερό κόσμο της μόδας και από εκεί στην καθημερινή αντρική γκαρνταρόμπα.

Ο λόγος για το τένις με το στυλ των αθλητών του να μην εξαντλείται στις μέρες μας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά να έχει εισβάλλει στους δρόμους και στον σύγχρονο αντρικό τρόπο ένδυσης. Και μπορεί το σήμα κατατεθέν του να είναι το polo shirt που "γεννήθηκε" στα 30s από τον Γάλλο αντισφαιριστή και σχεδιαστή René Lacoste, ωστόσο οι δημιουργίες του Ιταλού συναδέλφου του, Sergio Tacchini είναι αυτές που διασώζουν μέχρι σήμερα το γνήσιο tennis trend.

Το τένις κατακτά την αντρική μόδα

Η ολοκαίνουργια συλλογή του, Archivio που αναπαριστά την ιστορία και τη διαχρονική κομψότητα του brand, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του τένις και του sportswear look με κομμάτια εμπνευσμένα από το στυλ του John McEnroe, του θρυλικού τενίστα που στα 70s και 80s είχε συνεργαστεί με τον Tacchini.

ΤΕΝΙΣ

Η κολεξιόν περιλαμβάνει από polo μπλουζάκια και φαρδιά αθλητικά σορτς μέχρι τις χαρακτηριστικές λευκές, χοντρές κάλτσες που φτάνουν μέχρι τη μέση της κνήμης και τα technical jackets με το φερμουάρ.

ΤΕΝΙΣ ΜΟΔΑ

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα