Κι όμως, ο Snoop Dogg δίνει έμπνευση για ένα στιλάτο χειμωνιάτικο ντύσιμο

Δεν αστειευόμαστε. Ο "Snoopzilla" έκανε το στιλιστικό του θαύμα.

O Snoop Dogg είναι καλός σε πολλά πράγματα: Από το να "φτύνει" ρίμες και να σημειώνει δισκογραφική επιτυχία ακόμα και στα 47 του, μέχρι να προκαλεί με τις δηλώσεις του και να καπνίζει "ύποπτες" ουσίες. Το λιγότερο δυνατό του σημείο είναι αναμφίβολα οι ενδυματολογικές του επιλογές που ούτε λίγο, ούτε πολύ έχουν χαρακτηριστεί ως η αποθέωση του pimp style με τα εκκεντρικά πράσινα και λαχανί 3-piece κοστούμια να πρωταγωνιστούν στη γκαρνταρόμπα του.

Οι καιροί όμως άλλαξαν και ο διάσημος ράπερ δεν σταματά τον τελευταίο καιρό να μας εκπλήσσει. Πρόσφατα, εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, "From Crook To Cook: Platinum Recipes From Tha Boss Dogg's Kitchen" και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίασή του, την παράσταση έκλεψε η απόλυτα στιλάτη εμφάνισή του (ούτε εμείς οι ίδιοι πιστεύουμε ότι γράψαμε τη συγκεκριμένη πρόταση).

Κι όμως, ο Snoop Dogg δίνει έμπνευση για ένα στιλάτο χειμωνιάτικο ντύσιμοΟ Snoop Dogg παρέδωσε μαθήματα ζεστού και κομψού στυλ, επενδύοντας σε έναν από τους πιο παλιομοδίτικους, αλλά και πιο χειμωνιάτικους χρωματικούς συνδυασμούς: του σκούρου καφέ με το βουργουνδί (σκούρα, αλλά έντονη απόχρωση του κόκκινου). Φόρεσε ένα σκούρο καφέ παντελόνι με βουργουνδί ζιβάγκο αντί για πουκάμισο, από πάνω ένα επίσης σκούρο καφέ παλτό με γούνα στο γιακά και ολοκλήρωσε με δερμάτινα δετά μποτάκια.

 

Καθόλου άσχημα Mr. Snoopzilla.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.