Μία ματιά στις απίθανες εμφανίσεις του Mahershala Ali στο κόκκινο χαλί

Η στιλίστριά του δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού αποκωδικοποιεί το στυλ του, με αφορμή το look του στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων.

Στην 91η τελετή απονομής των Όσκαρ, ο Mahershala Ali ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς. Ο πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν του True Detective τιμήθηκε με το χρυσό αγαλματίδιο Β' Αντρικού Ρόλου για το ρόλο του Donald "Don" Shirley στο "Πράσινο Βιβλίο" του Peter Farrelly. Αυτή ήταν η δεύτερη οσκαρική του βράβευση. Είχε προηγηθεί το Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου για το Moonlight το 2017.

Νικητής όμως δεν αναδείχθηκε μόνο εντός Dolby Theatre, αλλά και εκτός αυτού με την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί να κλέβει για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Μία ματιά στις απίθανες εμφανίσεις του Mahershala Ali στο κόκκινο χαλί
Στο φετινό κόκκινο χαλί με δημιουργίες του οίκου Zegna.

Αντί να φορέσει ένα κλασικό σμόκιν, προτίμησε να συνδυάσει ένα μαύρο tailored παντελόνι με μαύρο γιλέκο, μαύρο printed σακάκι και λευκό μάο πουκάμισο, "στολίζοντας" το outfit με μαύρο μάλλινο σκούφο και aviator γυαλιά μυωπίας.

Με αφορμή το στιλάτο και κομψό look του στα φετινά Όσκαρ, η στιλίστρια του Ali, Van Van Alonso μίλησε στο αμερικάνικο Esquire και αποκωδικοποίησε τα μυστικά του 45χρονου Αμερικανού, που δικαίως θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο.

Για την Alonso, ο συνδυασμός των διαφορετικών υφασμάτων και η προσθήκη της προσωπικής πινελιάς μέσα από την χρήση των αξεσουάρ είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο στυλ του Mahershala Ali. Ένα τρίτος παράγοντας είναι ο ίδιος ο ηθοποιός και η προσωπικότητά του. "Ό,τι κι αν φορέσει αυτός ο τύπος είναι πάντα υπέροχος! Υποστηρίζει ακόμα και τα πιο δύσκολα κομμάτια. Κανένα ρούχο ποτέ δεν τον έχει φορέσει".

ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ
2019 SAG Awards

Η Alonso συνεργάζεται μαζί του από την εποχή του Moonlight, την εποχή που ξεκίνησε να γίνεται ευρέως γνωστός στο κοινό και αποτέλεσε κομβική στιγμή στην πορεία του στην μεγάλη οθόνη. "Ήμασταν τυχεροί γιατί από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό μας ο οίκος Zegna".

ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ"Ορισμένοι άνθρωποι, όπως ο Mahershala Ali, είναι τόσο φωτεινοί και ξεχωριστοί, έχουν ένα τέτοιο μοναδικό και προσωπικό στυλ, που αυτόματα τους κάνει να δείχνουν γοητευτικοί", αναφέρει ο Alessandro Sartori, καλλιτεχνικός διευθυντής του Zegna, τονίζοντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος της συνεργασίας τους.

Ξεκίνησε το 2017 στα SAG Awards (λευκό κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν) και συνεχίστηκε την ίδια χρονιά στα Όσκαρ (μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν, ασπρόμαυρο ποσέτ).

ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ
Το 2017 στα Όσκαρ.

"Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι τολμά να πειραματίζεται. Δεν φοβάται να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να φορέσει το κοστούμι ή το σμόκιν αλλιώς. Αυτό ακριβώς αρέσει και στον Alessandro σε εκείνον", σημειώνει η Alonso, με τον Sartori να προσθέτει: "Στην φετινή τελετή των Όσκαρ φόρεσε κομμάτια από την couture collection Ermenegildo Zegna XXX. Ο σκούρος ήταν προσωπική του επιλογή. Ήθελα να προσθέσει στο σύνολο ένα δικό του στοιχείο, το οποίο μάλιστα δεν έφερε τη δική μας υπογραφή".

Για την Alonso, εν κατακλείδι, το μυστικό του στυλ του Mahershala Ali κρύβεται στην αυτοπεποίθησή του. "Είναι ένας άντρας που πατά γερά στα πόδια του. Γνωρίζει τις δυνατότητές του, πιστεύει στο μυαλό και στο ταλέντο του και μιλά πάντα από καρδιάς. Τι έχει να φοβηθεί αυτός ο τύπος; Σίγουρα πάντως όχι ένα προχωρημένο ντύσιμο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.