Κανείς δεν έχει καλύτερο streetstyle από τον Virgil Abloh

Μαθήματα comfort dressing από τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Louis Vuitton.

Dj, entrepreneur και σχεδιαστής μόδας. Ο Virgil Abloh είναι ο ιδρυτής του high-end streetwear brand Off – White και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Louis Vuitton, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των αντρικών συλλογών του γαλλικού οίκου.

Το προσωπικό του στυλ είναι ακριβώς αυτό που διέπει τις δημιουργίες του Off – White: Άνετο, αλλά κομψό. Ξεχωριστό, σε καμία περίπτωση όμως κραυγαλέο. "Παντρεύει" την πρακτικότητα με την φινέτσα και τις loose γραμμές και δημιουργεί τη δική του εκδοχή στο streetwear look.

Κανείς δεν έχει καλύτερο streetstyle από τον Virgil Abloh

Τα κομμάτια που συνθέτουν συνήθως την εικόνα του είναι τα τζην παντελόνια, τα carpenter pants, τα hoodies, τα μίνιμαλ t-shirts, τα τζην ή φουσκωτά μπουφάν και τα αθλητικά παπούτσια.

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και στην παρουσίαση της συλλογής του, Off-White για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, ο Abloh υιοθέτησε ένα total black look εμπνευσμένο από το "εύκολο και άνετο" ντύσιμο της streetwear τάσης: μαύρο t-shirt, carpenter pants και sneakers. 

ΒΕΡΤΖΙΛ ΑΜΠΛΟΧ

Και το μάθημα comfort dressing συνεχίστηκε στο fashion show του οίκου Celine, με τον Abloh να προτιμά ένα σαφώς πιο ζεστό σύνολο, συνδυάζοντας ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν με ένα γκρι hoodie. 

ΒΕΡΤΖΙΛ ΑΜΠΛΟΧ

Αν κάτι κρατάμε από τις ενδυματολογικές επιλογές του 38χρόνου γκανέζικης καταγωγής Αμερικανού σχεδιαστή είναι ότι το streetwear look χρόνια δεν κοιτά. Φοριέται άνετα από ενήλικες, όχι μόνο από πιτσιρικάδες, αρκεί να μπορεί να υποστηριχθεί ανάλογα. Και ο Abloh ξέρει πολύ καλά πώς να το κάνει σωστά. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.