Supreme και Jean Paul Gaultier αναβιώνουν δύο κλασικά sneakers της Vans

Η ανοιξιάτικη εκδοχή των Era Pro και Chukka Pro.

Από τις νούμερο ένα εταιρείες ένδυσης στο streetwear, η Supreme έχει καταφέρει με τα χρόνια να εξελιχθεί σε ένα brand, που ρισκάρει και εν δυνάμει μπορεί να συνεργαστεί με οποιονδήποτε από τη βιομηχανία της μόδας. Από την Levis μέχρι την Timberland, ακόμα και με οίκους, όπως ο Jean Paul Gaultier για παράδειγμα. Εξάλλου, η σύναψη συνεργασιών και η δημιουργία συλλεκτικών συλλογής αποτελούν βασικά κομμάτια της δουλειάς της.

Στην πρόσφατη σύμπραξή της με τον Gaultier, η Supreme αναβίωσε δύο κλασικά sneakers της Vans, παραδίδοντας την capsule collection για την άνοιξη του 2019, Supreme x Gaultier: The Era and the Chukka.

Όπως αποκαλύπτει ο τίτλος της αποτελείται από την ανανεωμένη, ανοιξιάτικη εκδοχή του Era Pro και του Chukka Pro.

Supreme και Jean Paul Gaultier αναβιώνουν δύο κλασικά sneakers της Vans
Supreme x Jean Paul Gaultier Era Pro sneaker.

Και τα δύο ζευγάρια έχουν μαύρη σόλα και μαύρα κορδόνια, είναι "διακοσμημένα" με floral prints και βαμμένα στις αποχρώσεις του μπεζ - μαύρο ή του μπορντό - πράσινο – μαύρο.

ΒΑΝΣ ΣΝΙΚΕΡΣ
Supreme x Jean Paul Gaultier Vans Chukka Pro.

Η Supreme x Gaultier collection: The Era and the Chukka θα είναι διαθέσιμη στην αμερικάνικη αγορά από τις 11 Απριλίου.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style

Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.

Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.

The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα

Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.

Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.

Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.