Dad denim, η μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα τζην

Το παν είναι η άνεση.

Παντελόνι πασπαρτού, ευκολοφόρετο και ευκολοσυνδύαστο. Το αποκαλούν και "βασιλιά της άνεσης". Το τζην παντελόνι ποικίλει σε χρώματα και σε γραμμές: από τη στενή μέχρι την dad. Η τελευταία είναι loose -πρόσεξε, όχι φαρδιά με την έννοια του baggy, αλλά ευρύχωρη, τόσο όσο να αγκαλιάζει χαλαρά τους μηρούς και τις γάμπες- και αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες τάσεις της σεζόν στα denim pants. 

Dad denim, η μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα τζην

Το dad denim είναι συνήθως ανοιχτόχρωμο, έχει vintage αισθητική, στενεύει ελαφρά στο τελείωμα και τα μπατζάκια του είτε γυρίζουν σε ρεβέρ, είτε μένουν έτσι όπως είναι. Συνδυάζεται ιδανικά με sneakers και πουκάμισο. Για να χτίσεις ένα μοντέρνο look, προτίμησε να μην το ζώσεις μέσα στο παντελόνι, αλλά να το φορέσεις ριχτό, αφήνοντας το πρώτο κουμπί ανοιχτό. 

Style tip: Το συγκεκριμένο στυλ τζην είναι αποκλειστικά και μόνο για casual χρήση. Καλό θα ήταν να μην επιλέξεις να το φορέσεις όταν η περίσταση επιβάλλει σακάκι και καλά παπούτσια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.