Το cast του Once Upon a Time in Hollywood διδάσκει πάλι στυλ

Οι πρωταγωνιστές του Quentin Tarantino εντυπωσίασαν στην βρετανική πρεμιέρα της ταινίας.

Στις 26 Ιουλίου τα αμερικανικά σινεμά υποδέχθηκαν την νέα ταινία του σπουδαίου Quentin Tarantino. O υπόλοιπος κόσμος, όμως, θα χρειαστεί να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να έρθει αντιμέτωπος με το Once Upon a Time In Hollywood. Στην Ελλάδα θα βγει στις αίθουσες στις 22 Αυγούστου, το ιταλικό κοινό είναι άτυχο καθώς θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ενώ για τους Βρετανούς η αναμονή θα τελειώσει στις 14 Αυγούστου. Παρ' όλα αυτά την Τρίτη που μας πέρασε είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικά μαθήματα coolness και στυλ από το cast της ταινίας.

Το cast του Once Upon a Time in Hollywood διδάσκει πάλι στυλ

Οι Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie και Quentin Tarantino βρέθηκαν στο Λονδίνο για τις ανάγκες της επίσημης πρεμιέρας. Οι πρώτοι τρεις ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί, ο καθένας για διαφορετικό λόγο: η Αυστραλίδα ήταν η επιτομή της κομψότητας, ο Leo απέδωσε τον απαραίτητο φόρο τιμής στο βρετανικό στυλ με το three-piece κοστούμι κι ο Pitt φρόντισε να επιστρέψει στα 90s με όλους τους σωστούς τρόπους. 

Brad Pitt γυαλιά Calabar

Φυσικά, οι δύο superstars δεν ξέχασαν να φορέσουν ξανά τα πιο cool γυαλιά του φετινού καλοκαιριού (Calabar ο Pitt, Forman L.A. Sunglasses o DiCaprio σε στυλ Cary Grant), δύο ζευγάρια που είχαν τραβήξει όλα τα βλέμματα και στην πρεμιέρα του Λος Άντζελες.

Leonardo DiCaprio στυλ

Τα στιλιστικά μαθήματα δεν τελειώσαν στο κόκκινο χαλί αφού οι συντελεστές του Once Upon a Time In Hollywood βρήκαν κι αργότερα ευκαιρία να κάνουν μερικές προτάσεις με φόντο το London Eye. Επέμειναν στις αρχικές επιλογές τους αλλά σε πολύ πιο casual εκδοχή: H Margot Robbie συνέχισε να είναι αέρινη, ο DiCaprio συνδύασε άψογα μαύρα sneakers με σκούρο τζην και σακάκι παραμένοντας ο πιο επίσημος από τους τρεις ενώ ο Pitt δεν αποχωρίστηκε τα 90s ούτε για μία στιγμή (με τα κλασικά κίτρινα μποτάκια να ορίζουν την εμφάνισή του).

Tarantino Robbie Pitt DiCaprio στυλ

Όσο για τον Quentin Tarantino; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν φόρεσε το καλύτερο ή το χειρότερο σύνολο από τους τέσσερις. Σίγουρα πάντως είναι τολμηρός και σε καμία περίπτωση βαρετός. Γιατί όσο υπερβολικά κι αν φαίνονται τα sneakers που επέλεξε, το κουβανέζικο πουκάμισο με τα tiki σχέδια πολύ απλά έκλεψε την παράσταση.

Από: Esquire US


φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα