4 casual looks με hoodie

Πώς θα φορέσεις το φούτερ με την κουκούλα απλά και όμορφα.

Skaters, grunge look, εφηβεία. Τρεις λέξεις που έρχονται κατευθείαν στο μυαλό στη θέα ενός hoodie. Το αθλητικό φούτερ με την κουκούλα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πρακτικά χειμωνιάτικα ρούχα, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε must have κομμάτι της σύγχρονης γκαρνταρόμπας από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Δεν συνθέτει μόνο αθλητικά σύνολα, κατάλληλα για προπόνηση, αλλά casual, κομψά ντυσίματα, αντικαθιστώντας με στυλ το κλασικό φούτερ ή το μάλλινο πλεκτό πουλόβερ.

Οι τέσσερις διάσημοι κύριοι που ακολουθούν δείχνουν τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Επένδυσε στο total black

4 casual looks με hoodie

Όταν προσθέσεις ένα μονόχρωμο hoodie σε ένα μονόχρωμο σύνολο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι κομψό και διακριτικό σαν του Timothée Chalamet. Πόσω μάλλον όταν αυτό είναι βαμμένο στο πιο κλασικό χρώμα του αντρικού στυλ, το μαύρο. 

Πόνταρε στο layering

HOODIE ΦΟΥΤΕΡ

Το ντύσιμο σε στρώσεις είναι αγαπημένη χειμωνιάτικη συνήθεια και το hoodie με το φερμουάρ είναι ιδανική επιλογή για να φορέσεις κάτι άλλο από μέσα και κάτι άλλο έξω απ' αυτό. Φρόντισε το πανωφόρι να είναι κλασικό, όπως το μακρύ μάλλινο παλτό του David Beckham.

Χτίσε ένα κομψό αθλητικό σύνολο

HOODIE ΦΟΥΤΕΡ

Κι εδώ το μυστικό είναι η μονοχρωμία ή το tonal dressing, το ντύσιμο σε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Κάν' το όπως ο Michael B. Jordan, διαλέγοντας ένα κλασικό χρώμα και ένα κλασικό sport jacket, όπως είναι το bomber. 

Τόλμησε το scumbro trend

HOODIE ΦΟΥΤΕΡ

Ο ίσως πιο αμφιλεγόμενος τρόπος να φορέσεις το φούτερ με την κουκούλα παραπέμπει στο πιο αμφιλεγόμενο trend της περσινής χρονιάς, το scrumbo, που συνθέτει απεριποίητα με σαφείς αναφορές στην εφηβική ηλικία και την κουλτούρα του δρόμου looks. Μία πιο προσεγμένη και cool παραλλαγή της εμφάνισης του Justin Bieber είναι να συνδυάσεις ένα εμπριμέ ή μονόχρωμο hoodie με μία αθλητική ή chino βερμούδα και τα sneakers της αρεσκείας σου. 


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα