Τα sneakers των αθλητών του φετινού US Open

Από την Nike μέχρι την Asics. Πέντε μοντέλα που πρωτοπορούν αυτή τη στιγμή στην αθλητική υπόδηση.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 06 Σεπτεμβρίου 2019

Λίγες ημέρες έμειναν για να μάθουμε ποιος θα βρεθεί στην κορυφή του US Open 2019, με τους Rafa Nadal, Matteo Berrettini, Grigor Dimitrov και Daniil Medvedev να αποτελούν τα τέσσερα ονόματα της ημιτελικής φάσης της φετινής διοργάνωσης, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής, στο αμερικανικό Grand Slam έχουμε δει εκτός από μεγάλες επιδόσεις και κομψές στιλιστικές επιλογές πάντα όσον αφορά την επιλογή των sneakers. 

Ακολουθούν τα sports brands και τα πέντε καλύτερα μοντέλα, που ξεχωρίσαμε για την πρωτοποριακή τεχνολογία τους. 

Rafa Nadal - NikeCourt Zoom Cage 3

Τα sneakers των αθλητών του φετινού US Open

Λάτρης της Nike και της μόδας, ο Rafa επέλεξε τα NikeCourt Zoom Cage 3 για επιδόσεις υψηλής απόκρισης σε ιριδίζουσα σχεδίαση, με το διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος με την εύκαμπτη επικάλυψη από πλαστικό να προσφέρει ανθεκτικότητα ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται. 

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Nick Kyrgios - NikeCourt Air Zoom Vapor X Kyrie 5

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Ένα μοντέλο της Nike και για τον κυπριακής καταγωγής Αυστραλό τενίστα. Το μπάσκετ συναντά το τένις με τα NikeCourt Air Zoom Vapor X Kyrie 5, σε ένα ζευγάρι που εμπνέεται από τον μπασκετμπολίστα Kyrie Irving. Το επάνω μέρος από πλεκτό και συνθετικό υλικό χαρίζει στήριξη και σταθερή εφαρμογή στο πόδι ακόμα και στις πιο εκρηκτικές κινήσεις.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Novak Djokovic - Asics Court FF Novak Clay

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Η Asics συνεργάστηκε με τον Djokovic για τη δημιουργία ενός ζευγαριού sneakers που προσφέρει άνεση και ελευθερία στην κίνηση, αλλά ταυτοχρόνως σταθερότητα σε κάθε βήμα. Το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το Court FF ™, που κυκλοφορεί σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα. Το τελευταίο φόρεσε στο Roland Garros.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Roger Federer - NikeCourt Air Zoom Vapor X

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Με μονάδα Nike Zoom Air και σύστημα Dynamic Fit, τα NikeCourt Air Zoom Vapor X του Roger Federer προσφέρουν απόλυτο έλεγχο ακόμα και στα πιο σκληρά γήπεδα. Μάλιστα, το πλαίσιο πέλματος από TPU σε όλο το μήκος αγκαλιάζει το εξωτερικό μέρος του ποδιού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάθε κίνηση.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Denis Shapovalov - NikeCourt Air Zoom Vapor X Knit

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Ο Καναδός τενίστας προτίμησε τα NikeCourt Air Zoom Vapor X Knit, ένα νέο, πρωτοποριακό μοντέλο που προσφέρει δυναμική απόκριση σε αεριζόμενη, ανάλαφρη σχεδίαση. Ξεχωρίζει στιλιστικά για το πλεκτό και συνθετικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το επάνω μέρος του.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΤΕΝΙΣ US OPEN

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.