Τα νέα Asics είναι τα πιο καλτ αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο

Το πιο κλασικό μοντέλο του brand, το Gel-Kinsei OG επιστρέφει ανανεωμένο χάρη σε μία αναπάντεχη συνεργασία.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 11 Σεπτεμβρίου 2019

Νοσταλγία δεν πλήττει μόνο την ποπ κουλτούρα, αλλά και τη βιομηχανία της μόδας, εξού και οι δεκάδες αναβιώσεις τάσεων, brands και κομματιών -το τσαντάκι μέσης είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα-, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν παρωχημένα. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση η Asics αποφάσισε να επαναλανσάρει το ίσως πιο κλασικό μοντέλο της, τουλάχιστον όσον αφορά τα running shoes: Το Gel-Kinsei OG, που κυκλοφόρησε στα 00s.

Το ιαπωνικό brand ένωσε τις δυνάμεις του με την Affix Works, μία λονδρέζικη εταιρεία ένδυσης που ιδρύθηκε από τους στιλίστες Kiko Kostadinov, Michael Kopelman, Taro Smith και Stephen Mann. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι ένα ανανεωμένο μοντέλο γεμάτο καινοτομίες ως προς την κατασκευή του. 

Τα νέα Asics είναι τα πιο καλτ αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο

Η βασική καινοτομία της Affix Works είναι η μέθοδος Waterjet, που χρησιμοποιεί ένα υψηλής πίεσης υδροκοπτικό μηχάνημα για να δημιουργήσει έντονα χρώματα. Με τη σειρά της η Asics χρησιμοποίησε την τεχνική γνώση που διαθέτει ώστε να κατασκευάσει ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών που να προσφέρει άνεση στο περπάτημα και προστατεύει από τυχόν τραυματισμούς. Για παράδειγμα, με την τεχνολογία TRUSSTIC ™ που εφαρμόστηκε στη σόλα πέτυχε τη μείωση του βάρους των παπουτσιών και την αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου. 

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κανείς δεν είχε πιο cool στυλ στα 90s από τον Samuel L. Jackson

Ο ηθοποιός που έκανε μόδα την τραγιάσκα στο κόκκινο χαλί.

Harrington, το πιο αγαπημένο αντρικό εποχικό jacket

Το πανωφόρι που έκαναν διάσημο οι Steve McQueen, James Dean και Frank Sinatra.