Το τεράστιο κροκοδειλάκι της Lacoste για τα Χριστούγεννα

Το γαλλικό sports brand αποφάσισε να ανανεώσει το διάσημο logo του με αφορμή τη νέα, χριστουγεννιάτικη αντρική συλλογή του.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 19 Νοεμβρίου 2019

Ανάμεσα στα πιο εμβληματικά λογότυπα των fashion brands, σίγουρα συγκαταλέγεται το κροκοδειλάκι της Lacoste, που εδώ και 86 χρόνια κοσμεί κάθε δημιουργία του γαλλικού sports brand. Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο, η εταιρεία αποφάσισε να το αντικαταστήσει, λανσάροντας μία συλλεκτική συλλογή με πόλο μπλουζάκια που είχαν για σήμα τους 10 απειλούμενα προς εξαφάνιση ζώα. Τώρα, η Lacoste επεμβαίνει ξανά στην εικόνα του διάσημου logo της ανανεώνοντας την εμφάνισή του.

Με αφορμή τη νέα, χριστουγεννιάτικη αντρική συλλογή της, αποφάσισε να πολλαπλασιάσει το πράσινο κροκοδειλάκι, σχηματίζοντας ουσιαστικά έναν μεγάλο κροκόδειλο που αποτελείται από μικρότερα κροκοδειλάκια.

Το τεράστιο κροκοδειλάκι της Lacoste για τα Χριστούγεννα

Το ολοκαίνουργιο λογότυπο πρωταγωνιστεί σε φούτερ, μακρυμάνικα πόλο μπλουζάκια, backpacks και σε ρολόγια, αλλά δεν είναι το μοναδικό.

ΛΑΚΟΣΤ
ΛΑΚΟΣΤ

Ένα δεύτερο κάνει την εμφάνισή του σε μάλλινα πλεκτά και δεν είναι άλλο από τη λέξη Lacoste, με τα πράσινα γράμματα να είναι σχηματισμένα από τους συνήθεις υπόπτους, τους κροκόδειλους.

ΛΑΚΟΣΤ

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα έμαθε η ζωή και η μόδα στον John Varvatos

Ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός σχεδιαστής μιλά στο Esquire με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής Fall/Winter 2019 αλλά και της capsule collection John Varvatos x Led Zeppelin στο attica.

Στην παρουσίαση της συλλογής του John Varvatos για τους Led Zeppelin στο attica City Link

Ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός σχεδιαστής σχεδίασε μία συλλεκτική σειρά με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος.