Στην παρουσίαση της συλλογής του John Varvatos για τους Led Zeppelin στο attica City Link

Ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός σχεδιαστής σχεδίασε μία συλλεκτική σειρά με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος.

Γράφει: Esquire Editors 20 Νοεμβρίου 2019

Τα πολυκαταστήματα attica υποδέχθηκαν τον ελληνικής καταγωγής Αμερικανό σχεδιαστή John Varvatos σε ένα αποκλειστικό event στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής παρουσίασης της capsule collection Led Zeppelin x John Varvatos. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο John Varvatos shop-in-shop, στο attica City Link, με αθρόα προσέλευση προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου, των ΜΜΕ και πιστών πελατών του brand.

Στην παρουσίαση της συλλογής του John Varvatos για τους Led Zeppelin στο attica City Link

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν προσωπικά με τον σχεδιαστή καθώς και να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον Q&A session μεταξύ αυτού και της ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Τα attica έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη του brand portfolio των πολυκαταστημάτων στην ανδρική ένδυση και υπόδηση και διαθέτουν ολοκληρωμένα τμήματα ανδρικής μόδας. Ο οίκος John Varvatos είναι μία από τις πιο δυνατές προσθήκες με δύο αποκλειστικά shop-in-shop που αντικατοπτρίζουν το μοναδικό DNA του Οίκου.

ΤΖΟΝ ΒΑΡΒΑΤΟΣ

Χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής ανέφερε τη στενή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς επίσης και την εκτίμηση που νιώθει για το πιστό κοινό του στην Ελλάδα.

Με την Εύη Κλαουδάτου, Διευθύντρια Marketing attica.

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής σχεδιαστής επέλεξε το attica για την αποκλειστική παρουσίαση και διάθεση της συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος.

Τόσο η capsule συλλογή όσο και η Fall/Winter 2019 φιλοξενούνται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.


Η Led Zeppelin x John Varvatos συλλογή και η συλλογή Fall/Winter 2019 διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica στο City Link και στο Golden Hall.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος