6 ολοκαίνουργια sneakers που μόλις κυκλοφόρησαν

Πολυαναμενόμενα μοντέλα από Nike μέχρι Yeezy που μόλις έκαναν το ντεμπούτο τους στην αγορά.

Από τη ρετρό νοσταλγία των Reebok και την ιδιαίτερη αισθητική των Yeezy μέχρι τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της adidas, την τάση επανασχεδιασμού εμβληματικών μοντέλων που διακρίνει την Nike και τις πάντα cool συνεργασίες της New Balance. Ακολουθούν έξι ολόφρεσκα ζευγάρια που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά των sneakers για να ανανεώσεις την αθλητική γκαρνταρόμπα σου στην εκπνοή του έτους.

Reebok Club C Revenge Plus

6 ολοκαίνουργια sneakers που μόλις κυκλοφόρησαν

Remake του κλασικού σχεδίου των Club C που φορέθηκαν κατά κόρον στα γήπεδα τένις στα 80s, τα Club C Revenge Plus είναι ό,τι πιο ρετρό υπάρχει έξω σε αθλητικό παπούτσι χάρη στον vintage χρωματικό συνδυασμό του λευκού, μπλε και κόκκινου και του συνδυασμού του δέρματος με το σουέντ.

adidas Originals Södermalm

ΣΝΙΚΕΡΣ

Στο πλαίσιο της εμβληματικής συλλογής "City Series", η adidas μετά το London μοντέλο λανσάρει τώρα το Södermalm αφιερωμένο στο νησί Σόντερμαλμ στη Στοκχόλμη. Πρόκειται για ένα καταπράσινο μοντέλο με terrace σόλα.

New Balance x Aimé Leon Dore

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimé Leon Dore (@aimeleondore) on

Η New Balance ενώνει δυνάμεις με το Aimé Leon Dore, το πιο cool αντρικό brand σήμερα με το american preppy look να είναι το σήμα-κατατέθεν του και παραδίδουν την ανανεωμένη εκδοχή των New Balance 990v5 και New Balance 990v2 μοντέλων.

Air Jordan 1 x Facetasm

ΣΝΙΚΕΡΣ

Το Facetasm είναι μόλις ένα από τα δώδεκα συνολικά μοντέλα της "Fearless Ones collection. Μίας συλλεκτικής συλλογής Air Jordan 1 sneakers, με τα έξι εξ αυτών -μαζί και το Facetasm- να είναι δημιουργία των σχεδιαστών: Ghetto Gastro, Blue the Great, Facetasm, Maison Chateau Rouge, Melodi Ehsani και Edison Chen. Και οι έξι επανασχεδίασαν ουσιαστικά, ο καθένας σύμφωνα με το προσωπικό του στυλ, το κλασικό Nike Air Jordan 1 Mid SE Fearless.

Yeezy 500 Stone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

Η πιο πρόσφατη άφιξη στο προσωπικό brand του Kanye West που λάνσαρε το 2015 σε συνεργασία με την adidas είναι το Yeezy 500 Stone, ένα μοντέλο που όσον αφορά το design του παραπέμπει στα chunky sneakers (γνωστά και ως dad ή ugly) λόγω του όγκου τους.

adidas Alphaedge 4D

ΣΝΙΚΕΡΣ

Το Alphaedge 4D είναι ένα φουτουριστικό ζευγάρι running shoes, που ξεχωρίζει για την ενδιάμεση σόλα 4D με δομή πλέγματος που κατασκευάστηκε με 3D printing.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.