Η νέα καμπάνια του οίκου Fendi μέσα από τη ματιά του Luca Guadagnino

Ο βραβευμένος Ιταλός σκηνοθέτης μας συστήνει τη νέα αντρική κολεξιόν του ιταλικού fashion label για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Εκείνος είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, ο ίσως πιο δημοφιλής αυτή τη στιγμή Ιταλός σκηνοθέτης και ένας άντρας που έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης με τη μόδα και το design. Εκείνος είναι ένας από τους πιο θρυλικούς οίκους στη βιομηχανία της μόδας. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Luca Guadagnino με τον Fendi δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα έργο τέχνης.

Ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής των αντρικών συλλογών του label, Silvia Venturini Fendi ζήτησε από τον 48χρονο δημιουργό να σκηνοθετήσει την καμπάνια της νέας αντρικής κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Εμπνευσμένος από την ανθισμένη, καλοκαιρινή φύση της ταινίας του, "Να με φωνάζεις με το όνομά σου", που εκτόξευσε τον ίδιο και σύστησε στο κοινό το ταλέντο του Timothee Chalamet, ο Guadagnino γύρισε στα περίχωρα της Πάντοβα ένα μικρού μήκους φιλμάκι με φόντο το καταπράσινο φυσικό τοπίο.

Πρωταγωνιστές είναι τα φίνα κοστούμια σε λευκό και μαύρο χρώμα, τα εμπριμέ, λουλουδάτα πουκάμισα, οι ολόσωμες φόρμες που παραπέμπουν στο workwear trend, οι tailored βερμούδες και τα δερμάτινα τσαντάκια μέσης φορεμένα χιαστί στην πλάτη.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.