Το νέο άρωμα του David Beckham

Το Bold Instinct έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις το φθινοπωρινό σου ψέκασμα.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 12 Οκτωβρίου 2020

Αυτοπεποίθηση, καλό γούστο, αρρενωπότητα, αποφασιστικότητα. Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο άντρας σήμερα; Σύμφωνα με τον David Beckham, ναι- γι' αυτό και το νέο του άρωμα αντλεί στοιχεία από αυτές τις τέσσερις ιδιότητες και τις μεταμορφώνει σε αρωματικές νότες, με το Bold Instinct να έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις το φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο ψέκασμά σου. 

Το νέο άρωμα του David Beckham

Το νέο άρωμα

ΜΠΕΚΑΜ ΑΡΩΜΑ

Το Bold Instinct αποτελεί την τελευταία άφιξη στη σειρά αρωμάτων David Beckham Fragrance, που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια με το Instinct. Ουσιαστικά, το πρώτο είναι η μετεξέλιξη του δεύτερου, με τον πρώην άσο της στρογγυλης θεάς να σχεδιάζει ο ίδιος τόσο το μπουκάλι που εσωκλείεται το άρωμα, όσο και την διαφημιστική του καμπάνια.

"Στη ζωή, αλλά και στην καριέρα μου, προσπαθώ να παίρνω όσο το δυνατόν τις καλύτερες αποφάσεις για μένα και την οικογένειά μου. Για να ειμαι ειλικρινής, υπήρχαν φορές που κανείς δεν με υποστήριξε, αλλα αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι ότι υποστήριζα εγώ τον εαυτό μου σε κάθε βήμα", ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Becks, θέλοντας να μας βάλει στο πνεύμα της ολοκαίνουργιας αρωματικής του δημιουργίας σχετικά με το τι θέλει αυτή να πρεσβεύει για τον ίδιο και για κάθε σύγχρονο αρσενικό.

Στο πλευρό του, πρωταγωνιστούν επίσης ο Leo Jonah, ένα μοντέλο που πάχσχει από αλμπινισμό και ο Jamie MacDonald, που παραιτήθηκε από την βολεμένη ζωή που του προσέφερε η δουλειά του σε τράπεζα για να ασχοληθεί με το stand-up comedy, παρά το γεγονός ότι έχασε την όρασή του και από τα δύο του μάτια.

Όσον αφορά τώρα το άρωμα αυτό καθεαυτό, ο David Beckham συνεργάστηκε με τον γνωστό αρωματοποιό Jean-Christophe Herault. Το αποτέλεσμα είναι η "γέννηση" του Bold Instinct, ενός ξυλώδους και πικάντικου αρωματος με νότες κορυφής από ανανά, δάφνη και ποάνθρακα, μεσαίες νότες από μοσχοκάρυδο, κανέλα και κάρδαμο και νότες βάσης από γκρίζα άμβρα, μόσχο και πατσουλί.

Από: Esquire IT


κεντρική φωτογραφία Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ρολόι

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Patchy beard: Μερικά tips για να γεμίσεις τα κενά

Όταν οι κρατήρες δεν εμφανίζονται μόνο στο κεφάλι, αλλά και στο πρόσωπο.