Η Prada και ο Jake Gyllenhaal ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός είναι το πρόσωπο του νέου αντρικού αρώματος του ιταλικού luxury fashion house.

Η Prada ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός Jake Gyllenhaal θα είναι το πρόσωπο του νέου αντρικού αρώματος. Ο Gyllenhaal, στο διαφημιστικό του ντεμπούτο με τη μάρκα, συνεργάζεται με τον φωτογράφο Sølve Sundsbø, σε μια ταινία μικρού μήκους υπό τη σκηνοθεσία του Johan Renck.

Με το τολμηρό πνεύμα του να συμπληρώνει το υποκριτικό του ταλέντο, ο Gyllenhaal ενσαρκώνει το νέο άρωμα της Prada για περιπετειώδεις άνδρες, εξισορροπώντας ανάμεσα στη δύναμη και την αρρενωπότητα, την κομψότητα και τον αισθησιασμό, την πολυπλοκότητα και την αυτογνωσία.

Μέσα από τολμηρές επιλογές και βραβευμένες συνεργασίες, ο Gyllenhaal αποπνέει μια δύναμη πίσω από την οποία κρύβεται μια προσγειωμένη, ήρεμη ένταση που γοητεύει τα ακροατήρια όλων των ηλικιών και των φύλων κι ενσαρκώνει ιδανικά το δυναμισμό του νέου ανδρικού αρώματος της Prada.

Με ένα συνδυασμό σωματικής και πνευματικής δύναμης, ο Jake είναι ένας σύγχρονος περιπετειώδης άντρας - η τέλεια ενσάρκωση του νέου ανδρικού αρώματος της Prada. H μοναδική υποκριτική του ικανότητα κορυφώνει το συναίσθημα, ενώ τα γεμάτα όραμα έργα που παράγει εστιάζουν σε τολμηρούς νέους ορίζοντες αφήγησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.