5 τέλεια advent calendars για άντρες

Advent calendars για άντρες με σοκολατάκια, προϊόντα περιποίησης, ακόμα και sex toys.

Το καταπληκτικό με τη festive season είναι ότι σου επιτρέπει να είσαι κοτζάμ μαντράχαλος και να συμπεριφέρεσαι σαν παιδί, έφηβος ή τρελαμένο νιάτο. Έτσι, από την 1η κάθε Δεκέμβρη μέχρι και τα Χριστούγεννα, μπορείς άνετα να ξεκινάς κάθε σου μέρα ανοίγοντας ένα μικρό χαρτονένιο συρτάρι από το αγαπημένο σου advent calendar και να παίρνεις ενέργεια από τη χαρά που σου δίνει το premium δωράκι που κρύβει μέσα του. Φέτος, θα βρεις πολλών ειδών advent calendars για άντρες στην αγορά. Από πιο κλασικά, γεμάτα σοκολατάκια ή προϊόντα περιποίησης, μέχρι πιο 'ενήλικα' που περιέχουν sex toys. Ακολουθούν τα 5 καλύτερα, έτσι όπως τα ξεχωρίσαμε μετά από πολύωρη έρευνα αγοράς.

Το advent calendar της Kiehl's που έχει γίνει παράδοση

5 τέλεια advent calendars για άντρεςKiehl's

Το μοναδικό του design, διαφορετικό κάθε χρονιά αλλά πάντα πρωτότυπο, είναι από μόνο του ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολίδι. Περιλαμβάνει κάποια από τα πιο εμβληματικά προϊόντα του brand και σου επιτρέπει να τα δοκιμάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Το σεξοαπολαυστικό advent calendar της Durex

ADVENT CALENDARDurex

Η Durex δεν κατασκευάζει μόνο τα πιο διάσημα προφυλακτικά του κόσμου, αλλά και πολλά άλλα ποιοτικά προϊόντα που απευθύνονται σε ενήλικες. Το πιο festive από αυτά είναι το advent calendar της που περιλαμβάνει 12 premium items, φτιαγμένα για να κάνουν τη σεξουαλική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα.

Το 'παρφουμαριστό' advent calendar της Acqua Di Parma

ADVENT CALENDARAcqua Di Parma

Το σχέδιό του φέρει την υπογραφή του οίκου Emilio Pucci και κρύβει στις θήκες του αρώματα, καλλυντικά και κεριά με τις αξεπέραστες εσάνς της Acqua Di Parma.

> Διάβασε ακόμα: Τα σκωτσέζικα ουίσκι που θα πιεις μέχρι τα Χριστούγεννα

Το advent calendar της Lindt που θα σε κάνει πάλι παιδί

ADVENT CALENDARLindt

Οι αριστοτέχνες chocolatiers της αγαπημένης σοκολατοποιίας έβαλαν όλο τους το ταλέντο για να λιώνουμε κάθε πρωί του Δεκέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα από ένα σοκολατάκι τους στο στόμα μας.

> Διάβασε ακόμα: Το advent calendar του No Time To Die

Το advent calendar που θα εκτιμήσει κάθε μοντελιστής

ADVENT CALENDARFranzis

Φέρει τη σφραγίδα του γερμανικού brand Franzis και περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για να κατασκευάσεις μία κόκκινη Porsche 911, σε κλίμακα 1:43.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.