Πώς θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου

Νίκησε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με τα star προϊόντα της αντρικής περιποίησης.

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, αυτή η μάστιγα. Κάποιες φορές είναι αποτέλεσμα κούρασης, κακής διατροφής ή έλλειψης ύπνου. Κάποιες άλλες, λένε ότι τους κληρονομείς. Το θέμα είναι ότι τους έχεις κι αφού τους έχεις, αν σε ενοχλούν, μπορείς να κάνεις δύο-τρία πραγματάκια για να τους διαχειριστείς με τέτοιο τρόπο που δεν θα είναι τόσο μαύροι. Σύμμαχός σου; Τα 3 καλύτερα -tried & tested- προϊόντα περιποίησης για τα μάτια, από κορυφαίες αντρικές σειρές καλλυντικών, που θα κάνουν το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο, φωτεινό και νεανικό

Anti-Fatigue Firming Eye Serum (Dior Homme Dermo System)

Πώς θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σουΈνας πολυτελής, γαλακτώδης ορός-gel, που δεν αφήνει καθόλου γυαλάδες και είναι κατάλληλος για χρήση πρωί και βράδυ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις μία μικρή του ποσότητα -ταμποναριστά- στη λεπτή επιδερμίδα κάτω και γύρω τα μάτια σου. Χάρη στο σύμπλεγμα Cafexyl που περιέχει, η περιοχή θα αποσυμφορηθεί, ενώ μέρα με τη μέρα οι μαύροι κύκλοι σου θα σβήσουν, το βλέμμα σου θα ανορθωθεί και οι σακούλες θα μειωθούν.

> Διάβασε ακόμα: 3 αντιρυτιδικές κρέμες για άντρες που κάνουν δουλειά

Eye Fuel (Kiehl's)

KIEHL'S EYE FUELΜία αποτελεσματική ανδρική κρέμα ματιών που προσφέρει δροσερή ανακούφιση στην περιοχή των ματιών σου και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Η νέα, βελτιωμένη της σύνθεση είναι σε μορφή gel και δεν περιέχει parabens, ενώ είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη για ασφαλή χρήση.
> Διάβασε ακόμα: Τι είναι το slugging, η ενυδατική μέθοδος που κάνει θραύση στο TikTok

Moisturizing Eye Cream (Acqua Di Parma)

ACQUA DI PARMA EYE CREAMΤο brand που λατρεύουμε για τα αρώματα και τα κεριά του, διαθέτει μία εξαιρετική σειρά skincare. Από αυτή, η ενυδατική της κρέμα για τα μάτια διαθέτει δροσερή, μεταξένια σύνθεση, χωρίς άρωμα. Καθώς είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα αφρικανικής σημύδας, συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών έκφρασης και των λεπτών ρυτίδων, εξασφαλίζοντάς σου ήρεμη και ξεκούραστη όψη. Τέλος, το μεταλλικό roll-on απλικατέρ της, στην επαφή του με την επιδερμίδα, προσφέρει αίσθημα άνεσης και φρεσκάδας.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.