Νέο έτος, νέα αντρικά αρώματα

Τα νέα αντρικά αρώματα που θα τα φοράς και θα μαγνητίζουν του πάντες στο πέρασμά σου.

Κάθε χρονιά -ή, πιο σωστά, κάθε σεζόν- κυκλοφορούν ελεύθερα και ωραία στην αγορά εκατοντάδες νέα αντρικά αρώματα, με την υπογραφή διάσημων οίκων. Κάποια, μάλλον τα λιγότερα, είναι εντελώς καινούργια και κάποια άλλα αποτελούν ελαφρώς updated βερσιόν αγαπημένων αρωμάτων (πιο ελαφριά ή πιο έντονα, με την προσθήκη 'ανανεωτικών' αρωματικών νοτών). Τα πιο πολλά, βέβαια, θα εξαφανιστούν μετά από λίγα χρόνια, ελάχιστα θα μείνουν κλασικά - εμείς ξεχωρίσαμε τρία που τα θεωρούμε σπουδαία και σου τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως. 

Νέο έτος, νέα αντρικά αρώματαGetty Images

> Διάβασε ακόμα: Θαυμάσια value for money αρώματα

Η κολόνια Starlit Mandarin & Honey του Jo Malone

JO MALONE COLOGNEΜία κολόνια με την υπογραφή-εγγύηση του οίκου Jo Malone, που διαθέτει τη στόφα των ποιοτικών αρωμάτων. Με βάση την κουμαρίνη, αναδίδει τη γλύκα του κίτρινου μανταρινιού και του μελιού. Το αρωματικό αποτέλεσμα είναι διακριτικό αλλά χαρακτηριστικό, κάτι που το καθιστά ιδανικό για το πρωί και για τη διάρκεια της μέρας.

> Διάβασε ακόμα: Επιχείρηση αποσμητικό: Ένα crash test

Το eau de parfum Man Terrae Essence του Bvlgari

BVLGARI PERFUMEΜετά την ακαταμάχητη ελαφριά κολόνια του Jo Malone, σειρά έχει το έντονο, καπνιστό eau de parfum του Bvlgari, που αποτελεί το πιο πρόσφατο αντρικό άρωμα που λάνσαρε ο ιταλικός οίκος πολυτελείας. Όπως μαρτυρά το όνομά του είναι μία ωδή στη σχέση του ανθρώπου με τη γη, κάτι που μεταφράζεται σε ξυλώδεις νότες, βετιβέρ και κίτρα. 

> Διάβασε ακόμα: Κομψά και καπνιστά αρώματα για τις μεγάλες ώρες

Το eau de parfum Gentleman του Givenchy

GIVENCHY PERFUMEΟ εκρηκτικός, κομψός και ραφινάτος gentleman του Givency είναι ελεύθερο πνεύμα, έχει έντονη προσωπικότητα, διαθέτει χαρισματική γοητεία και μαγνητίζει, με την καλή την έννοια, τους πάντες. Πώς; Ακτινοβολώντας στο πέρασμά του τον δυναμισμό της ίριδας, spicy μαύρο πιπέρι, ξυλώδεις νότες και βανίλια. Ένα άρωμα τολμηρό, sexy, αδύνατο να του αντισταθείς, για βραδινές διαδρομές και σπέσιαλ περιστάσεις.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα