Το fade haircut του David Beckham

Ακόμα και τις τρίχες της κεφαλής σου, κάν' τες σαν του Beckham.

Ο David Beckham και το fade κούρεμά του συνεχίζουν να παίζουν μπαλίτσα στο γήπεδο του στυλ, δίνοντας την απόλυτη έμπνευση για τα καλύτερα και πιο σπουδαία αντρικά κουρέματα της άνοιξης. Για να θέσουμε, βέβαια, τα πράγματα στη σωστή τους βάση, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γενικά τα gradient κουρέματα αποτελούν τα -ίσως- πιο δημοφιλή ανάμεσα στους άντρες με κοντά μαλλιά. Τα fade, όμως, ειδικά, τουλάχιστον σύμφωνα με το ισπανικό Esquire, κολακεύουν τους πάντες, λες και υπάρχει κι από ένα fade για κάθε σχήμα προσώπου.

> Διάβασε ακόμα: Ένα ζευγάρι Vans για τον David Beckham

Πώς να εξηγήσεις στον κομμωτή σου τι θέλεις να σου κάνει

Άσε τις επεξηγηματικές φράσεις τύπου 'τα θέλω πιο κοντά στα πλαϊνά αλλά όχι δέρμα' και τράβα να βρεις μια φωτογραφία αναφοράς. Τι φωτογραφία, λοιπόν, να πας στον κομμωτή/κουρέα/μπαρμπέρη σου για να εφαρμόσει αυτό που βλέπει στα μέτρα του δικού σου κεφαλιού και τρίχας; Αυτή που ακολουθεί, καθώς σε αυτή το fade που έχει κάνει ο Beckham είναι, θα έλεγε κανείς, προορισμένο να δείχνει καλό τόσο σε εκείνον όσο και στον καθένα, όποιος κι αν είναι, όπως κι αν είναι.

Το fade haircut του David BeckhamGetty Images

Πώς επιτυγχάνεται το fade το σωστό

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει αφήσει τις γκρίζες τρίχες του να φυτρώσουν κανονικά, χωρίς να τις κρύβει. Αυτές, με τη σειρά τους, αναμειγνύονται με τα φυσικά ξανθά μαλλιά του και κάνουν ένα ωραίο κοντράστ με τα πιο καστανά φρύδια και γένια του.

> Διάβασε ακόμα: Ο γάμος του Brooklyn Beckham έμοιαζε με fashion show του Dior

Στην ειδική περίπτωση που έχεις κι εσύ αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό, το να επιλέξεις να κουρευτείς με ένα μοντέρνο fade, σε κάνει να δείχνεις μεμιάς ξανανιωμένος. Ο ίδιος ο Beckham έχει αφήσει στα μπροστά μαλλιά του ένα πιο μακρύ 'λοφίο-φράντζα', που το χτενίζει προς τα πίσω, ενώ γενικά έχει τα μαλλιά του λίγο ανάκατα. Το ίδιο κούρεμα δείχνει πιο σινιέ, αν στιλιζάρεις τα μαλλιά σου με ένα κερί φορμαρίσματος.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.