Bleu de Chanel, το αντρικό άρωμα που 'ακτινοβολεί' ελευθερία

Κάθε εκδοχή του Bleu de Chanel είναι φτιαγμένη για να μαγνητίζει και να αντανακλά την αυτοπεποίθηση αλλά και τις ευαισθησίες εκείνου που το φοράει.

Είναι σπουδαίο άρωμα το Bleu de Chanel, σε όσες εκδόσεις του κι αν το έχω δοκιμάσει, όλες τους έχουν ταιριάξει στο δέρμα μου, κάτι που δεν συμβαίνει με όλα τα αρώματα. Ο ιδεότυπος, δε, εκείνου που το επιλέγει, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο λανσάρισμα του, αναφέρεται σε έναν άντρα που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο, που το αρωματικό του αποτύπωμα είναι αυθεντικό, μυστηριώδες, αψηφά τις συμβάσεις, έχει κάτι από την ισχύ του χρώματος του μεσονύκτιου ουρανού. Ορκισμένος να γράψει ο ίδιος τη μοίρα του, είναι γεμάτος ζωντάνια και γοητεία, όπως το άρωμά του.

Το απόλυτο αρωματικό τρίπτυχο 

To Bleu de Chanel θεωρείται ότι άνοιξε νέους αρωματικούς δρόμους. Με το λανσάρισμά του το 2010, η Eau de Toilette εκδοχή του αγαπημένου αρώματος αντικατόπτρισε στη σύνθεσή της έναν νέο τύπο αρσενικότητας, ο οποίος αρνείται να υποκύψει στους περιορισμούς που θέτουν οι κοινωνικές συμβάσεις και δεν φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά που συνυπάρχει με τον αποφασιστικό του χαρακτήρα. 

Τα διαφορετικά πρόσωπα του Bleu de Chanel και του ξυλώδους αρωματικού του σώματος εξερευνώνται, πλέον, μέσα από τρεις διαφορετικές εκδοχές, με το Eau de Parfum που κυκλοφόρησε το 2014 να είναι πιο αισθησιακό και το Parfum του 2018 πιο σοφιστικέ. Καθένα από αυτά αποκαλύπτει το δικό του κομψό πρόσωπο, που μαγνητίζει, όπως και την ξεχωριστή του υπογραφή.

> Διάβασε ακόμα: 5 ξυλώδη αρώματα για το φθινόπωρο

Bleu de Chanel Eau de Toilette

Το ηλεκτρισμένο Eau de Toilette ξεχωρίζει για το ταίριασμα των κίτρων με έναν ισχυρό αρωματικό χαρακτήρα που ξεχυλίζει από φρεσκάδα και ζεσταίνεται από τις ξηρές νότες του κέδρου και το σανταλόξυλο από τη Νέα Καληδονία.

Bleu de Chanel, το αντρικό άρωμα που 'ακτινοβολεί' ελευθερία

Bleu de Chanel Eau de Parfum

Το πιο υπνωτιστικό Eau de Parfum ακτινοβολεί ελευθερία, με τη φρεσκάδα του βετιβέρ να αναδεικνύεται σε μια σύνθεση με σώμα γεμάτο, στο οποίο ξεχωρίζουν και οι αισθησιακές νότες του κέδρου και του άμπερ.

BLEU DE CHANEL

Bleu de Chanel Parfum

Το Parfum είναι εκρηκτικό. Το άρωμα του κέδρου και του σανταλόξυλου από τη Νέα Καληδονία επιμηκύνει χρονικά την αρωματική του φρεσκάδα. Είναι πλούσιο, έχει σοφιστικέ βάθος χωρίς όρια, δημιουργεί μια μυστηριώδη και μοναδική αλχημεία ανάμεσα στη σύνθεσή του και την επιδερμίδα που το υποδέχεται.

BLEU DE CHANEL

Οι τρεις διαφορετικές συνθέσεις αντικατοπτρίζονται και στο μινιμαλιστικό φλασκί μέσα στο οποίο βρίσκονται, με την κομψή απόχρωση καθενός από αυτά, που δεν είναι ούτε μπλε ούτε μαύρη, να γίνεται όλο και πιο βαθιά καθώς κινούμαστε από το Eau de Toilette στο Parfum.

> Διάβασε ακόμα: Τα κλασικά αρώματα που θα είναι πάντα στη μόδα

Πώς μυρίζει ένας "ελεύθερος άντρας"

Τα αρώματα δεν είναι μόνο οι όμορφες μυρωδιές τους, βέβαια, αλλά και όσα μας κάνουν να επενδύουμε σε αυτά, με έναν τρόπο συναισθηματικό. Κάθε μα κάθε φορά που αρωματιζόμαστε η διάθεσή μας αλλάζει. Μη αναμενόμενο και γεμάτο αντιθέσεις, το Bleu de Chanel έχει κλείσει μέσα του το πνεύμα της εποχής του και το μεταδίδει μέσα από τις άχρονες και την ίδια στιγμή μοντέρνες ποιότητες των τριών διαφορετικών ερμηνειών του. Γεμάτο ζωντάνια και συναίσθημα σε κάθε εκδοχή, έχει γίνει το άρωμα που προτιμούν οι άντρες με μαγνητισμό και αντανακλά προσωπικότητες γεμάτης αυτοπεποίθηση αλλά και ευαισθησίες.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.