Ένα άρωμα για τον Zinedine Zidane

Ο σταρ της μπάλας είναι ο πλέον κατάλληλος ambassador για τη σειρά αρωμάτων Montblanc Legend.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Zinedine Zidane ξεχώριζε από πάντα, σε όποιον τομέα και αν καταπιανόταν. Ως ποδοσφαιριστής, συνήθιζε να κερδίζει στους αγώνες και ως προπονητής δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα. Το ίδιο ισχύει και για το status του ως style icon, που συνεχίζεται με τη συνεργασία του με τη Montblanc. Πιο συγκεκριμένα, ο Zizou δεν είναι μόνο ο πλέον κατάλληλος ambassador της γερμανικής εταιρείας πολυτελών ειδών αλλά και πρόσωπο της σειράς αρωμάτων Montblanc Legend.

Ένα άρωμα για τον Zinedine ZidaneMontblanc

Αφήνοντας το αποτύπωμά σου στον κόσμο

Το γεννημένο στη Γαλλία είδωλο της στρογγυλής θεάς πιστεύει βαθιά μέσα του ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά του στον κόσμο, ζώντας τη ζωή του με πάθος, έχοντας έναν σκοπό και κάνοντας ό,τι πραγματικά τον πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Το ίδιο ισχύει και με τα  εμβληματικά προϊόντα της σειράς Montblanc Legend, που σε βοηθούν να αφήνεις το αποτύπωμά σου όπου κι αν είσαι.

Το Legend Red της Montblanc

PERFUMEMontblanc

Το Legend Red αποπνέει αποφασιστικότητα και έμπνευση. Οι ξεχωριστές ξυλώδεις νότες του, όπως αυτές του μαονιού και του κέδρου, του άρκευθου και του φρέσκου σαγκουινιού, συνθέτουν ένα μπουκέτο από σιγουριά, δύναμη και ένταση.

Το κλασικό Legend της Montblanc

PERFUMEMontblanc

Το πλέον αγαπημένο Legend απευθύνεται σε όσους αποζητούν ένα άγγιγμα αισθησιασμού και έμπνευσης. Η αρωματική του συμφωνία συντίθεται από τις νότες της λεβάντας, του κίτρου, του λευκού κέδρου και του περγαμόντου, που ταιριάζουν σε μια προσωπικότητα γεμάτη σιγουριά.

What moves you, makes you

Ο Zidane ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της Montblanc όπως αυτή εκφράζεται στο σύνθημα "what moves you, makes you" της σχετικής καμπάνιας του οίκου πολυτελείας, καθώς πάντοτε έκανε αυτό που τον πήγαινε μπροστά και όχι εκείνο που περίμεναν οι άλλοι από εκείνον. Η εντυπωσιακή του καριέρα τον οδήγησε να φύγει από την ιδιαίτερη πατρίδα του στη Μασσαλία και να πάει στο Τορίνο, τη Μαδρίτη και πολλά άλλα μέρη.

Τα δε επιτεύγματα στον αθλητισμό αυτού του σταρ του ποδοσφαίρου και καταξιωμένου προπονητή, που έχει κατακτήσει το Μουντιάλ, το Euro, το Champions League και είναι κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, τον καθιστούν πραγματικό θρύλο, όπως μεταφράζεται στα ελληνικά η λέξη legend.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.