Το νεσεσέρ των διακοπών

Για να "ξεδιψάσουν" από τη ζέστη και την αρμύρα της θάλασσας το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου.

Τρία αρώματα για να διαλέξεις εκείνο που αναδεικνύει καλύτερα τη φυσική μυρωδιά του δέρματός σου και τα προϊόντα που έχει ανάγκη το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου για να "ξεδιψάσουν" από τη ζέστη και την αρμύρα της θάλασσας.

Το νεσεσέρ των διακοπώνL’Homme L’Eau, Prada

Το νέο άρωμα του οίκου Prada έρχεται να σε γεμίσει συναισθήματα ζεστασιάς και αναζωογονητικής δροσιάς. Το κεχριμπάρι και η ίριδα αναμειγνύονται με κόκκινο τζίντζερ, κάρδαμο και νερολί, ενώ οι νότες μανταρινιού ενισχύονται με σανταλόξυλο και δημιουργούν μια νέα τάση που αναστατώνει τις αισθήσεις.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣDéclaration, Cartier

Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του Déclaration eau de toilette η αρωματοποιός του οίκου Cartier, Mathilde Laurent, προτείνει μια νέα αρωματική δημιουργία eau de parfum διατηρώντας το ίδιο όνομα. Το νέο Cartier Déclaration είναι ένα ιδιαίτερα πικάντικο και ξυλώδες άρωμα, αρρενωπό και έντονο, που προκαλεί τους άντρες να δηλώσουν την αγάπη τους.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣBeard & Hair Balm House 99 by David Beckham

​​​​​Balm για τα γένια και τα μαλλιά. Είναι κρεμώδες και ελαφρύ, ιδανικό για να τιθασεύει τις τρίχες και να προσφέρει ενυδάτωση και φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣTotal Recharge, Biotherm Homme

​​​​​​Energy drink για την επιδερμίδα σου. Είναι ένα έξυπνο προϊόν που ενυδατώνει ενώ ταυτόχρονα σβήνει τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπό σου. Μέσα σε δευτερόλεπτα ξυπνάει και τονώνει την επιδερμίδα, την κάνει να δείχνει πολύ πιο ξεκούραστη, σαν να έχεις κερδίσει άλλες τέσσερις ώρες ύπνου.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣMillion Lucky, Paco Rabanne

​​​​​​Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να είσαι ο τυχερός νικητής. Γι’ αυτό επιλέγεις το Million Lucky του Paco Rabanne με αρρενωπές νότες ήλιου που αιχμαλωτίζουν και πλούσιο φουντούκι που ξυπνά τις επιθυμίες.

 


Κεντρική φωτογραφία: Βασίλης Μαντάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα