Το νεσεσέρ των διακοπών

Για να "ξεδιψάσουν" από τη ζέστη και την αρμύρα της θάλασσας το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου.

Τρία αρώματα για να διαλέξεις εκείνο που αναδεικνύει καλύτερα τη φυσική μυρωδιά του δέρματός σου και τα προϊόντα που έχει ανάγκη το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου για να "ξεδιψάσουν" από τη ζέστη και την αρμύρα της θάλασσας.

Το νεσεσέρ των διακοπώνL’Homme L’Eau, Prada

Το νέο άρωμα του οίκου Prada έρχεται να σε γεμίσει συναισθήματα ζεστασιάς και αναζωογονητικής δροσιάς. Το κεχριμπάρι και η ίριδα αναμειγνύονται με κόκκινο τζίντζερ, κάρδαμο και νερολί, ενώ οι νότες μανταρινιού ενισχύονται με σανταλόξυλο και δημιουργούν μια νέα τάση που αναστατώνει τις αισθήσεις.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣDéclaration, Cartier

Είκοσι χρόνια από το λανσάρισμα του Déclaration eau de toilette η αρωματοποιός του οίκου Cartier, Mathilde Laurent, προτείνει μια νέα αρωματική δημιουργία eau de parfum διατηρώντας το ίδιο όνομα. Το νέο Cartier Déclaration είναι ένα ιδιαίτερα πικάντικο και ξυλώδες άρωμα, αρρενωπό και έντονο, που προκαλεί τους άντρες να δηλώσουν την αγάπη τους.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣBeard & Hair Balm House 99 by David Beckham

​​​​​Balm για τα γένια και τα μαλλιά. Είναι κρεμώδες και ελαφρύ, ιδανικό για να τιθασεύει τις τρίχες και να προσφέρει ενυδάτωση και φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣTotal Recharge, Biotherm Homme

​​​​​​Energy drink για την επιδερμίδα σου. Είναι ένα έξυπνο προϊόν που ενυδατώνει ενώ ταυτόχρονα σβήνει τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπό σου. Μέσα σε δευτερόλεπτα ξυπνάει και τονώνει την επιδερμίδα, την κάνει να δείχνει πολύ πιο ξεκούραστη, σαν να έχεις κερδίσει άλλες τέσσερις ώρες ύπνου.

ΝΕΣΕΣΕΡ ΔΙΑΚΟΠΕΣMillion Lucky, Paco Rabanne

​​​​​​Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να είσαι ο τυχερός νικητής. Γι’ αυτό επιλέγεις το Million Lucky του Paco Rabanne με αρρενωπές νότες ήλιου που αιχμαλωτίζουν και πλούσιο φουντούκι που ξυπνά τις επιθυμίες.

 


Κεντρική φωτογραφία: Βασίλης Μαντάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.