Τα grooming trends του φετινού χειμώνα

Από τα μαλλιά και το πρόσωπο μέχρι τη μυρωδιά σου.

Ποια είναι η τάση φέτος στα αντρικά κουρέματα; Να αφήσεις μούσι ή μουστάκι; Μήπως να μην λουστείς με σαμπουάν; Πώς θα προστατεύσεις το πρόσωπό σου από τα κρύα που έρχονται; Και με το άρωμά σου, τι γίνεται;

Στα φετινά grooming trends θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

Τα φύλλα μάσκας προσώπου

Τα grooming trends του φετινού χειμώνα

Αντί για τις κλασικές κρεμώδεις μάσκες, δοκίμασε τα φύλλα μάσκας που είναι πιο εύκολα στη χρήση και είναι εμποτισμένα με βιταμίνες και ενυδατικά στοιχεία, ικανά να επαναφέρουν τη λάμψη και την υγεία σε ένα θαμπό και κουρασμένο πρόσωπο Ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη, δηλαδή, το δέρμα τους χειμερινούς μήνες, προκειμένου να μην χάσει τη λάμψη, την υγεία και την ελαστικότητά του.

Το λούσιμο με conditioner

ΜΑΛΛΙΑ ΛΟΥΣΙΜΟ

Λίγο τα προϊόντα styling, λίγο η εφίδρωση ειδικά αν γυμνάζεσαι, σε οδηγούν στο να λούζεις τα μαλλιά σου σχεδόν καθημερινά για να αισθανθείς καθαρός και περιποιημένος. Ωστόσο, το συχνό λούσιμο επηρεάζει αρνητικά το pH του τριχωτού της κεφαλής και αφυδατώνει τόσο το δέρμα όσο και την τρίχα.  Γι' αυτό και δημιουργήθηκε το cleansing conditioner, μία μαλακτική κρέμα ιδανική όχι μόνο για να ενυδατώνει τα μαλλιά και να τα ξεμπερδεύει, αλλά και για να προσφέρει αυτή την αίσθηση καθαρότητας που νιώθεις όταν χρησιμοποιείς σαμπουάν. 

Τα 90s κουρέματα

ΤΑΠΕΡ ΦΕΪΝΤ

Το ίσως πιο δημοφιλές κούρεμα της δεκαετίας του '90 ήταν καπελάκι, που φιγούραρε στα κεφάλια όχι μόνο των πιτσιρικάδων, αλλά και σε εκείνα διάσημων αντρών της εποχής, όπως των μελών του boy band Backstreet Boys -τι θυμηθήκαμε τώρα-, ακόμα και του David Beckham. Στο σύγχρονο hair styling, το καπελάκι συνεχίζει να επιβιώνει μέσα από το taper fade.

Το 70s μουστάκι

ΜΟΥΣΤΑΚΙ

Κονταροχτυπώντας στα ίσια τις πυκνές και μακριές γενειάδες, το αλά Tom Selleck πυκνό και καλοσχηματισμένο μουστάκι, αποτελεί το πιο δημοφιλές facial hair look της φετινής σεζόν. Τα 4 βήματα για να το πετύχεις τα βρίσκεις εδώ.

Τα "βαριά" αρώματα

ΑΡΩΜΑΤΑ

Όπως το καλοκαίρι θέλει ελαφριά και δροσερά αρώματα, λόγω της αφόρητης ζέστης, παρομοίως και ο χειμώνας προϋποθέτει την επιλογή αρωματικών δημιουργιών που αποπνέουν ζεστασιά. Φέτος, την τιμητική τους έχουν αρώματα που έχουν συνδεθεί με το σεξ απίλ, τη γοητεία και τον αισθησιασμό και στη σύστασή τους πρωταγωνιστούν το δέρμα, το ξύλο, η βανίλια, το κάρδαμο και οι σπόροι τόνκα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα κλασικά πλέον Ombré Leather του Tom Ford, Colonia Sandalo του Acqua Di Parma και Terre D' Hermes του Hermes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.