7 αντρικά αρώματα για black tie εμφανίσεις

Αρωματικές επιλογές για να ολοκληρώσεις με τον πιο μεθυστικό τρόπο το ντύσιμό σου φέτος στις γιορτές.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 17 Δεκεμβρίου 2018

Ποια είναι τα αντρικά αρώματα που μπορούν όχι μόνο να αναδείξουν, αλλά και να απογειώσουν ένα επίσημο σύνολο φέτος στις γιορτές;  Τα ακόλουθα επτά, που αποτελούν ως επί το πλείστον ξυλώδεις, πικάντικες δημιουργίες.

Όποιο κι αν επιλέξεις, να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις τουλάχιστον σε ματαιοδοξία.

7 αντρικά αρώματα για black tie εμφανίσεις

Infinie, Starck

Ένα αισθησιακά ξυλώδες άρωμα με ένταση από περγαμόντο και λεμόνι σε συνδυασμό με γκρίζο κεχριμπάρι και δέρμα. 

Endymion Concentré, Penhaligon’s

Πρόκειται για την ανανεωμένη εκδοχή του Endymion που λανσαρίστηκε το 2003. Το Endymion Concentré είναι ένα ημι-ανατολικό άρωμα, που συνδυάζει τρεις διαφορετικές αρωματικές οικογένειες: την πικάντικη, την δερμάτινη και τη λουλουδάτη.

Uomo, Salvatore Ferragamo

Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι μαύρο, κάρδαμο και περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι γλυκιές νότες, άνθη πορτοκαλιάς και αμπροξάν, ενώ οι νότες της βάσης είναι ξύλο κασμίρι, σανδαλόξυλο και σπόρος τόνκα.

The One Grey, Dolce & Gabbana

Αποτελεί μία σύνθεση αντιθέσεων από αρωματικό κάρδαμο μαζί με βετιβέρ. Το κάρδαμο αναδύεται πρώτα στο άρωμα, σε συνδυασμό με πικρές νότες εσπεριδοειδών γκρέιπφρουτ. Η λεβάντα και το βέτιβερ βρίσκονται την καρδιά του αρώματος, ενώ η βάση αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό αισθησιασμό της σειράς The One for Men με το ζεστό καπνό και την κομψή ξυλώδη συμφωνία.

Platinum, Coach

Ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα με νότες κορυφής από πιπέρι μαύρο, ανανά και ιουνίπερο, μεσαίες νότες από φασκόμηλο, γεράνι και κασμίρι και νότες βάσης από πατσουλί, δέρμα, βανίλια και σανδαλόξυλο.

Only the Brave Street, Diesel

Ξυλώδες και πικάντικο άρωμα εσπεριδοειδών με νότες κορυφής από βασιλικό, μήλο, περγαμόντο και θυμάρι, μεσαίες νότες από γλυκόρριζα, κάρδαμο και νότες βάσης από κέδρο, βέτιβερ, βανίλια, αμπερόξυλο και πατσουλί.

L’Homme Ideal L’Intense, Guerlain

Ξυλώδες και ανατολίτικο άρωμα με νότες κορυφής από πιπέρι τσίλι, αμύγδαλο και κάρδαμο, μεσαίες νότες από τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, δέρμα και λάβδανο και νότες βάσης από πατσουλί, σανδαλόξυλο, σπόρο Τόνκα, βανίλια και καπνό.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα