Ξεκούραστο πρόσωπο σε 4 βήματα

Απλός και σύντομος οδηγός περιποίησης για ανανέωση της επιδερμίδας σε μηδενικό χρόνο.

Βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ξενύχτι, hangover, κακή διατροφή, κακή ψυχολογία, αϋπνίες. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που κρατούν το πρόσωπό σου μακριά από μία φρέσκια, λαμπερή εικόνα, έχουμε τον τρόπο που θα επαναφέρει την υγεία και τη νεανική όψη στην επιδερμίδα σου. Το παν είναι να φροντίζεις να ακολουθείς την παρακάτω απλή και γρήγορη ρουτίνα περιποίησης σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ ή έστω μία φορά την ημέρα, ώστε να αποκομίσεις τα οφέλη της στο μέγιστο.


  • Το Α και το Ω είναι να αναγνωρίσεις με τη βοήθεια ενός δερματολόγου τον τύπο δέρματος -κανονικός, μεικτός, λιπαρός, ξηρός, ευαίσθητος-, προκειμένου να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα. 

  • Προτίμησε προϊόντα με φυσικά συστατικά, που η σύνθεσή τους είναι απαλλαγμένη από parabens, χημικές ουσίες, οινόπνευμα.


1ο βήμα: Καθαρισμός

Αφρώδης, κρεμώδης, τζελ, όποια κι αν η υφή του προϊόντος καθαρισμού που θα επιλέξεις, δύο πράγματα πρέπει να κάνεις: Πρώτα, βρέχεις το πρόσωπό σου και έπειτα, με μία μικρή ποσότητα του καθαριστικού κάνεις μασάζ στην επιδερμίδα με απαλές, κυκλικές κινήσεις. 

2ο βήμα: Τόνωση

Αφού ολοκληρώσεις τον καθαρισμό, παίρνεις ένα βαμβάκι και απλώνεις το tonic/τονωτική λοσιόν στο πρόσωπο. Πρόκειται για ένα προϊόν που κάνει αυτό που λέει το όνομά του: τονώνεις το δέρμα, συσφίγγει τους πόρους και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης. 

3ο βήμα: Ανανέωση

Και μετά την τόνωση, σειρά έχει η ανανέωση της επιδερμίδας με τη χρήση του σέρουμ. Γνωστό και ως ορός ενυδάτωσης, είναι ένα ισχυρό ενυδατικό "όπλο" με συμπυκνωμένη σύνθεση που παρέχει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και τρεις φορές πιο πλούσιο σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την ενυδατική κρέμα προσώπου, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά μ' αυτήν. 

4ο βήμα: Ενυδάτωση

Όχι μόνο του προσώπου, αλλά και των ματιών ώστε να περιορίσεις την εμφάνιση μαύρων κύκλων, πρηξίματος και ρυτίδων. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.