Ξεκούραστο πρόσωπο σε 4 βήματα

Απλός και σύντομος οδηγός περιποίησης για ανανέωση της επιδερμίδας σε μηδενικό χρόνο.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 04 Δεκεμβρίου 2019

Βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ξενύχτι, hangover, κακή διατροφή, κακή ψυχολογία, αϋπνίες. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που κρατούν το πρόσωπό σου μακριά από μία φρέσκια, λαμπερή εικόνα, έχουμε τον τρόπο που θα επαναφέρει την υγεία και τη νεανική όψη στην επιδερμίδα σου. Το παν είναι να φροντίζεις να ακολουθείς την παρακάτω απλή και γρήγορη ρουτίνα περιποίησης σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ ή έστω μία φορά την ημέρα, ώστε να αποκομίσεις τα οφέλη της στο μέγιστο.


  • Το Α και το Ω είναι να αναγνωρίσεις με τη βοήθεια ενός δερματολόγου τον τύπο δέρματος -κανονικός, μεικτός, λιπαρός, ξηρός, ευαίσθητος-, προκειμένου να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα. 

  • Προτίμησε προϊόντα με φυσικά συστατικά, που η σύνθεσή τους είναι απαλλαγμένη από parabens, χημικές ουσίες, οινόπνευμα.


1ο βήμα: Καθαρισμός

Αφρώδης, κρεμώδης, τζελ, όποια κι αν η υφή του προϊόντος καθαρισμού που θα επιλέξεις, δύο πράγματα πρέπει να κάνεις: Πρώτα, βρέχεις το πρόσωπό σου και έπειτα, με μία μικρή ποσότητα του καθαριστικού κάνεις μασάζ στην επιδερμίδα με απαλές, κυκλικές κινήσεις. 

2ο βήμα: Τόνωση

Αφού ολοκληρώσεις τον καθαρισμό, παίρνεις ένα βαμβάκι και απλώνεις το tonic/τονωτική λοσιόν στο πρόσωπο. Πρόκειται για ένα προϊόν που κάνει αυτό που λέει το όνομά του: τονώνεις το δέρμα, συσφίγγει τους πόρους και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης. 

3ο βήμα: Ανανέωση

Και μετά την τόνωση, σειρά έχει η ανανέωση της επιδερμίδας με τη χρήση του σέρουμ. Γνωστό και ως ορός ενυδάτωσης, είναι ένα ισχυρό ενυδατικό "όπλο" με συμπυκνωμένη σύνθεση που παρέχει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και τρεις φορές πιο πλούσιο σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την ενυδατική κρέμα προσώπου, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά μ' αυτήν. 

4ο βήμα: Ενυδάτωση

Όχι μόνο του προσώπου, αλλά και των ματιών ώστε να περιορίσεις την εμφάνιση μαύρων κύκλων, πρηξίματος και ρυτίδων. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα