
Ένα από τα καλύτερα ρολόγια της Tag Heuer μόλις έγινε καλύτερο
Το ιστορικό brand παρουσίασε τα νέα μοντέλα Monaco.
Ένα από τα πιο διάσημα και ιστορικά μοντέλα της Tag Heuer βρισκόταν εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια εκτός κυκλοφορίας. Δεν μπορούσες να αγοράσεις ένα καινούργιο με τίποτα. Όταν όμως το 1998 το Monaco επανήλθε στην κυκλοφορία -ένα ρολόι συνώνυμο με τον Steve McQueen, το style icon των style icons, δηλαδή- γρήγορα μπήκε στο hall of fame της ωρολογοποιίας. Σήμερα, με τρία νέες κυκλοφορίες του μοντέλο στην αγορά, η θέση του δείχνει πιο ακλόνητη από ποτέ.
Βέβαια, το design κοιτά για άλλη μία φορά σε παλιότερες και πιο ηρωικές εποχές. Αντί να δώσει κάτι νέο στους φίλους της η Tag Heuer, αποφάσισε να επιμείνει κλασικά: Δύο από τα νέο μοντέλα Monaco διαθέτουν μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι - η πρώτη φορά, δηλαδή, που το brand επιλέγει κάτι τέτοιο εδώ και δύο δεκαετίες.
Φυσικά, αν κάποιος θέλει να μείνει απόλυτα πιστός στο πνεύμα του ρολογιού που κοσμούσε τον καρπό του Steve McQueen, τότε μπορεί να επιμείνει ακόμα πιο κλασικά: Μαύρο καντράν, μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και το εν λόγω Monaco παραμένει ένα ρολόι παντός καιρού που εύκολα φοριέται και σε επίσημες εκδηλώσεις.
"Χωρίς ένα καλό μπρασελέ, κανένα ρολόι δεν μπορεί να είναι ποθητό" αναφέρει χαρακτηριστικά η heritage director, Catherine Eberlé-Devaux, για να συμπληρώσει: "Για τα νέα Monaco βασιστήκαμε στο ένδοξο παρελθόν, το οικείο design καθώς και τα οικεία χρώματα για να δείξουμε ότι μπορεί η κολεξιόν να ατενίζει το μέλλον με νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες την ίδια όμως στιγμή να παραμένει σταθερή στις αξίες της".
Ο μηχανισμός
Όσο για τις πρωτοποριακές τεχνολογίες; Ο κατασκευασμένος in-house μηχανισμός Calibre Heuer 02, μία απόδειξη της βαθιάς γνώσης που κουβαλά το brand καθώς δε χρειάζεται να κοιτάξει αλλού για να εξοπλίσει τα μοντέλα του, δίνει τουλάχιστον 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Την ίδια μάλιστα στιγμή τα νέα Monaco δεν κρατούν επτασφράγιστα μυστικά, μιας και το caseback από ζαφείρι δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να θαυμάσει τον μηχανισμό.
Τέλος, οι δύο πρώτοι κωδικοί των νέων Monaco – CBL2113.FC6177 και CBL2113.BA0644 – θα γίνουν διαθέσιμοι τον Οκτώβριο, ενώ ο τρίτος (CBL2111.BA0644) θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο του 2021.
Από: Esquire UK
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα ρολόγια που φόρεσαν οι stars τη βραδιά των Oscars
Τα αντρικά ρολόγια που ξεχωρίσαμε στους καρπούς των πιο σημαντικών ηθοποιών της εποχής μας.
Γραφει Νικη ΚοντομηναTo μεγαλύτερο Hugo Boss κατάστημα μόλις άνοιξε στην Ελλάδα
Βρίσκεται στον 1ο όροφο του Golden Hall.
Saul Goodman, ακόμη ζηλεύουμε το στυλ σου στο Better Call Saul
Τα γκρίζα κοστούμια, τα χρωματιστά πουκάμισα και η επιλογή του στο φινάλε του Better Call Saul.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςClassics Reborn | Η καμπάνια της Tommy Hilfiger για τη συλλογή που επανεφευρίσκει τα κλασικά prep
Το prep style βρίσκει νέα ζωή μέσα από τη συλλογή της Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2023.
Οι καλοντυμένοι των Oscars 2023
Το πιο glamorous κινηματoγραφικό event της χρονιάς μάς χάρισε αξέχαστες εμφανίσεις στο σαμπανιζέ του χαλί.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΚαλοντυμένος στο γυμναστήριο
Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γυμναστήριο, αυτά τα brands θα σου δώσουν πολλές ιδέες.
Γραφει Τιμος Σαλαμες