Ένα ρολόι του 1 εκ. ευρώ στον καρπό του Rafael Nadal

Ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια. Είναι όμως ένα από τα πιο ισχυρά ρολόγια του κόσμου και έκλεψε τις εντυπώσεις στο Roland Garros.

Ακούγεται σαν ψέμα, ο Rafael Nadal όμως φέτος κατέκτησε το 13ο του Roland Garros. To επίτευγμα του Ισπανού τενίστα είναι πραγματικά μυθικό, ενώ πρέπει να γυρίσουμε 15 ολόκληρα χρόνια πίσω για να βρούμε την πρώτη του νίκη στο γαλλικό open. Ο μεγάλος του αντίπαλος Novak Djokovic, και μέλος της Αγίας Τριάδας που κυριαρχεί στο τένις εδώ και πολλά χρόνια, δεν άντεξε στην ανελέητη επίθεση του Rafa. Στην τιτανομαχία αυτή αλλά και σε όλη την πορεία του Ισπανού πρωταθλητή, ένα ρολόι tourbillon έδινε το στιλιστικό στίγμα.

Ένα ρολόι του 1 εκ. ευρώ στον καρπό του Rafael Nadal

Ντυμένος στα χρώματα της Nike, στις αποχρώσεις του powder blue και με ροζ λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά, ο 34χρονος τενίστας συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός γηπέδου αλλά και για τη θαρραλέα στάση του απέναντι στο αθλητικό στυλ. Στα τερέν του Roland Garros, όμως, εκείνο που έλαμψε πραγματικά ήταν το ρόλοι που κοσμούσε τον καρπό του: Ένα μοντέλο που φέρει την υπογραφή Richard Mille, κοστίζει περισσότερο από 1 εκ. ευρώ και συντονίστηκε απόλυτα με τις στιλιστικές επιλογές του Ισπανού.

Τα πανάκριβο tourbillon του Rafael Nadal πρωταγωνίστησε στο Roland Garros

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελβετική ωρολογοποιία και ο Rafael Nadal συνεργάζονται, αντίθετα πρόκειται για το πέμπτο μοντέλο όπου ο Ισπανός τενίστας αναλαμβάνει χρέη brand ambassador. Άλλωστε πόσοι αθλητές θα τολμούσαν να φορέσουν ένα πανάκριβο tourbillon στον αγώνα; Ή μάλλον πόσο ρολόγια θα άντεχαν τα δαιμονισμένα σερβίς και forehand του Rafa;

Ένα παντοδύναμο έργο τέχνης

RM27-04 Richard Mille

Το RM27-04 είναι κομψό και με pop αισθητική, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι εύθραυστο. Το συγκεκριμένο tourbillon είναι χτισμένο με γερές βάσεις σαν πέτρινο κάστρο. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα άντεχε σχεδόν κάθε stress test, μιας και είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε επιτάχυνση της τάξης των 12.000 g - αποτελεί, δηλαδή, το πιο ισχυρό μοντέλο που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία.

Τα πανάκριβο tourbillon του Rafael Nadal πρωταγωνίστησε στο Roland Garros

"Ύστερα από 10 χρόνια συνεργασίας, και έχοντας περάσει πολύ χρόνο με τις ομάδες του Richard Mille, ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζομαι από το ταλέντο, το πάθος και την ασταμάτητη αναζήτηση της τελειότητας που αποτελούν τους πυλώνες του brand. Μόνο ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να φτάσουν σε τόσο υψηλά επίπεδα τεχνικής" ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Nadal για να περιγράψει της εντυπώσεις του από το νέο ρολόι που έκλεψε τις εντυπώσεις στο τελευταίο Roland Garros.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.