Τα ρολόγια με μπρασελέ από ατσάλι είναι ο καλύτερος φίλος του αντρικού καρπού

Ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, σε βγάζουν ασπροπρόσωπο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με στιβαρό σχεδιασμό ή πιο εκλεπτυσμένα, τα ρολόγια με μπρασελέ από ατσάλι γοητεύουν για την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάθε look, επιτυγχάνοντας dressed up ή down. Είτε διαθέτουν σπορ χαρακτήρα είτε vintage φιλοσοφία, η συγκεκριμένη κατηγορία ρολογιών δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο των investment pieces, αφού διακρίνονται για τον χαμαιλεοντικό χαρακτήρα τους που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Ποια bracelet ξεχωρίζουν όμως αυτήν την περίοδο στην ελληνική αγορά;

TISSOT |  PR 100 Sport Gent Chronograph

Τα ρολόγια με μπρασελέ  από ατσάλι είναι ο καλύτερος φίλος του αντρικού καρπού

Όταν πρόκειται για άντρες που αγαπούν την κομψότητα, μα δεν μπορούν να αποχωριστούν τη σπορ φρεσκάδα, τότε το sporty chic βρίσκει το alter ego του στον χρονογράφο PR 100 Sport Gent της Tissot. Δυναμικό, αλλά με γραμμές που έχουν δαμαστεί στο όνομα του εκλεπτυσμένου design, με κάσα στα 44mm και διαγραμμισμένο μαύρο καντράν, το συγκεκριμένο μοντέλο με το ατσάλινο μπρασελέ –που ενώνει τη ματ με την polished εκδοχή του– αφιερώνεται σε εκείνους που δεν αντέχουν τους περιορισμούς.

LONGINES | Spirit

Longines Spirit

Οι ιστορίες όσων πρωτοπόρων το φόρεσαν στον καρπό τους, κατά καιρούς, γοητεύουν και εμπνέουν. Ακριβώς όπως γοητεύουν τα χαρακτηριστικά του ρολογιού Spirit της Longines που εμπνέει εμφανίσεις απαράμιλλου στυλ. Εφοδιασμένο με τρεις δείκτες/ημερολόγιο σε μια κάσα των 40 mm, ένα 60s inspired ολοστρόγγυλο καντράν σε κοκκώδες ασημί και ένα ατσάλινο μπρασελέ, πρόκειται για ένα μοντέλο που σφραγίζει τη διαχρονική κομψότητα, όπως τα πέντε απλικαρισμένα αστέρια σφραγίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των μηχανισμών της μάρκας.

RADO | Captain Cook Automatic

RADO

Διαχρονικός σχεδιασμός για σύγχρονες απαιτήσεις. Αισθητική επηρεασμένη από το χθες, που όμως απαντά στις ανάγκες του σήμερα. Ο λόγος για το Captain Cook, το ρολόι που φέρνει σε ισορροπία όλες τις αξίες της Rado, χαρίζοντας έναν χρονομετρητή εξαίσιας λειτουργικότητας και μινιμαλιστικού design. Με στιβαρή κάσα στα 42mm και καντράν σε βαθύ πράσινο χρώμα, το συγκεκριμένο μοντέλο με το μπρασελέ από ατσάλι αποδεικνύει πως στη Rado ο σπορ χαρακτήρας εσωκλείεται στις φίνες γραμμές.

HAMILTON | Jazzmaster Open Heart Auto

HAMILTON

Σε μια ισόρροπη έκφραση παράδοσης και καινοτομίας, το Jazzmaster Open Heart της Hamilton ανοίγει την "καρδιά" του, προσφέροντας τη δυνατότητα να αντικρίσει κανείς την ακρίβεια της ελβετικής αυτόματης κίνησης εν ώρα δράσης. Υπέρκομψο και διαχρονικό, με καντράν σε σαγηνευτικό μπλε και ατσάλινο μπρασελέ, που εντάσσει το ρολόι με άνεση στα dress watches, το συγκεκριμένο μοντέλο με κάσα στα 42mm θα αποκαλύψει μέσα από τα περίπλοκα ελικοειδή μονοπάτια του αυτόματου μηχανισμού Η-10 τη μαγεία της Hamilton.

HAMILTON | American Classic Intra-Matic Auto Chrono

HAMILTON 2

Οι λάτρεις του neo-vintage στυλ θα "ακούσουν" μέσα στο Intra-Matic Auto Chrono μοντέλο της σειράς American Classic της Hamilton να χτυπά ο παλμός του αυθεντικού αμερικανικού πνεύματος των 60s και 70s. Με σπορ αναφορές που εναρμονίζονται με το κλασικό design σε μια κάσα των 40mm με καντράν από λευκή λάκα, το σοφιστικέ αυτό μοντέλο καλεί το φίνο mesh μπρασελέ σε δημιουργικό διάλογο με το signature καντράν τύπου panda.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.