Black Bay Ceramic: Όλη η τεχνογνωσία της Tudor σε ένα ρολόι

Με κάσα από ματ κεραμικό υλικό, αυτόματο μηχανισμό και πιστοποιητικό χρονομέτρων COSC και Μετρολογίας METAS.

Mε το Black Bay Ceramic, η ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR, αποδεικνύει την προηγμένη τεχνολογία της με υψηλές προδιαγραφές, που αφορούν την χρονομέτρηση και την αντίσταση στα μαγνητικά πεδία. Το μαύρο ματ κεραμικό υλικό και ο μαύρος αυτόματος μηχανισμός, είναι η επιτομή του προηγμένου σχεδιασμού και λειτουργικότητας της παγκόσμιας ωρολογοποιίας.

Black Bay Ceramic: Όλη η τεχνογνωσία της Tudor σε ένα ρολόι

Διαθέτει κάσα διαμέτρου 41mm με ανοικτό το πίσω μέρος από ατσάλι 316L με επίστρωση από μαύρο PVD και κρύσταλλο από ζαφείρι, περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι 316L με επίστρωση από μαύρο PVD.

ΡΟΛΟΙ TUDOR BLACK BAY CERAMIC 3


Eίναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ 5602-1U για εξαιρετική ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών, που έχει υποβληθεί σε τεστ ακριβείας και αυτονομίας από τo Ινστιτούτο Χρονομέτρων COSC και το Ινστιτούτο Μετρολογίας, γνωστό ως METAS. To Black Bay Ceramic είναι στεγανό μέχρι 200 μέτρα.
ΡΟΛΟΙ TUDOR BLACK BAY CERAMIC 1

Διατίθεται με μαύρο καντράν και συνδυάζεται με υβριδικό λουράκι από δέρμα και καουτσούκ. Συνοδεύεται και από ένα δεύτερο λουράκι από μαύρο ύφασμα με μία κρεμ ρίγα.

 


Info

ROLEX HELLAS: Bαλαωρίτου 5, Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3621138 και σε εξουσιοδοτημένους διανομείς σε όλη την Ελλάδα.

www.tudorwatch.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα