To DNA της Rado σε ένα ρολόι

Το εμβληματικό Captain Cook της Rado αποκαλύπτεται για πρώτη φορά με το αγαπημένο υλικό του Master of Materials, το high-tech κεραμικό.

2021, στη Rado θεωρούν το έτος που διανύουμε μία χρονιά ελπίδας και επανεφεύρεσης, γι' αυτό και αποφάσισαν να αποκαλύψουν ένα ρολόι χωρίς προηγούμενο, που έρχεται για να φέρει την επανάσταση. Το Captain Cook High-Tech Ceramic είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων έρευνας και ανάπτυξης μαζί με την ιστορία και την παράδοση του Captain Cook της ελβετικής ωρολογοποιίας.

Με high-tech κεραμικό

Η περαιτέρω ανάπτυξη της συλλογής Captain Cook σε high-tech κεραμικό είναι το DNA της Rado στην πιο καθαρή του μορφή. Η νέα συλλογή διαθέτει μερικά από τα πιο κορυφαία επιτεύγματα της μάρκας όπως την πρωτοποριακή μονομπλόκ κάσα της Rado κατασκευασμένη από high-tec κεραμικό, αντιχαρακτικό και υποαλλεργικό κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, και λειτουργία με τον κορυφαίο μηχανισμό της Rado calibre R734 ο οποίος διαθέτει σπειροειδές ελατήριο Nivachron™.

To DNA της Rado σε ένα ρολόι

Το πρωτοποριακό σπειροειδές ελατήριο Nivachron™ προσφέρει το πλεονέκτημα ότι στην καθημερινή χρήση του, το ρολόι προστατεύεται από μαγνητικά πεδία.

Το Captain Cook Ceramic παρουσιάζεται για πρώτη φορά με κάσα μεγέθους 43mm, και σε τέσσερις εκδοχές. Η πρώτη εκδοχή είναι με μαύρη κάσα από high-tech κεραμικό και μπρασελέ,  με περιστρεφόμενη στεφάνη με ατσάλινη σκλήρυνση και μαύρη ένθεση από high-tech κεραμικό.

Ένα δεύτερο μοντέλο φέρει την ίδια κάσα και καντράν αλλά προσφέρεται με καουτσούκ λουράκι για εκείνους που προτιμούν ένα πιο χαλαρό look.

RADO ΡΟΛΟΙ 2021 5
RADO ΡΟΛΟΙ 2021 3
RADO ΡΟΛΟΙ 2021 7

Η τρίτη εκδοχή προσφέρεται επίσης με κάσα από μαύρο high-tech κεραμικό και μπρασελέ αλλά με περιστρεφόμενη ατσάλινη στεφάνη με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό, και ένθεση από μαύρο high-tech κεραμικό.

Ακολουθεί το τέταρτο μοντέλο, με πολύ ξεχωριστή κάσα από plasma high-tech κεραμικό και μπρασελέ, με στεφάνη ατσάλινης σκλήρυνσης, και ένθεση από μπλε high-tech κεραμικό.

Όλα τα μοντέλα λειτουργούν με τον μηχανισμό της Rado calibre R734 με χαρακτηριστικό την πλήρη αυτονομία ενέργειας 80 ωρών ενώ είναι αδιάβροχα μέχρι σε βάθος 30 bar (300m). Το καντράν και το καπάκι της κάσας  είναι εντυπωσιακά κατασκευασμένα από κρύσταλλο σαπφείρου με μαύρη τίντα που επιτρέπει σε εκείνον που το φοράει να παρατηρεί και να απολαμβάνει τη λεπτή, εσωτερική λειτουργία του μηχανισμού με τα σκελετοειδή εξαρτήματα, ενώ ταυτόχρονα, το καντράν παραμένει ευανάγνωστο.

RADO ΡΟΛΟΙ 2021 2

Το τρίγωνο στη στεφάνη, οι ενδείξεις, και οι κλασικοί αδροί δείκτες των Captain Cook στο καντράν, είναι όλα ενισχυμένα με λευκό Super-LumiNova® προσφέροντας απόλυτα καθαρή αναγνωσιμότητα στο σκοτάδι. Αυτό το υπέροχο καντράν από σάπφειρο φέρει επίσης και τη χαρακτηριστική περιστρεφόμενη άγκυρα της Rado στη θέση της ώρας 12, ενώ προστατεύεται από θολωτό, τετραγωνισμένο chevé κρύσταλλο σαπφείρου.

Το νέο Captain Cook Ceramic είναι ένα μηχανικό αριστούργημα που χρειάζεται να το νοιώσει κανείς για να εκτιμήσει το πόσο ελαφρύ και άνετο είναι, πέρα από την εκπληκτική του εμφάνιση. Το Captain Cook High-Tech Ceramic είναι το DNA της Rado στην πιο πλήρη μορφή του.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.