Τα 90 χρόνια της Maglia Rosa και το νέο ρολόι της Tissot

Τα 90 χρόνια της Maglia Rosa - της Ροζ Φανέλας- στο επίκεντρο με το νέο Tissot Supersport Chrono Giro d’Italia 2021.

Αυτή τη χρονιά, το Giro d’Italia ξεκίνησε στις 8 May 2021 στο Τορίνο με μια
ατομική δοκιμασία χρόνου. Ο διάσημος αγώνας περνάει μέσα από τις περιοχές Abruzzo και Emilia-Romagna πριν να ολοκληρωθεί στο Μιλάνο με ακόμα μία ατομική δοκιμασία χρόνου στην εντυπωσιακή Piazza del Duomo στις 30 Μάϊου.

Για να γιορτάσει τη φετινή συνεργασία της με το Giro d’Italia, η Tissot λάνσαρε το Tissot Supersport Chrono Giro d’Italia 2021, έναν special edition χρονογράφο με διάμετρο 45 mm. Έχει μια πληθώρα σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που αντιπροσωπεύουν αυτή τη σημαντική συνεργασία, συμπεριλαμβανομένου του αγωνιστικού ποδηλάτου στον δεύτερο δείκτη του χρονογράφου.

Τα 90 χρόνια της Maglia Rosa και το νέο ρολόι της Tissot

Εκτός από τις λεπτομέρειες σε σκούρο ροζ, το εμβληματικό χρώμα του Πρωταθλήματος, το καπάκι είναι χαραγμένο με το λογότυπο του Giro d’Italia για ένα επιπλέον στοιχείο αποκλειστικότητας. Το ρολόι κυκλοφορεί σε ένα ειδικό κουτί παρουσίασης αφιερωμένο σε αυτό το αθλητικό γεγονός. Μέσα στο κουτί υπάρχει ένα δεύτερο λουράκι που μπορεί να αλλαχθεί γρήγορα και εύκολα.

Η Tissot έχει μια μοναδική σύνδεση με τα αθλήματα και έχει υπάρξει Επίσημος Χρονομέτρης για πολλά από αυτά στη μακριά ιστορία της.

ΡΟΛΟΙ TISSOT 2

Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που είναι πιο κοντά στην καρδιά της μάρκας και η Tissot είναι ιδιαίτερα περήφανη που είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης τριών από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά πρωταθλήματα στον κόσμο: το Tour de France, το Vuelta d’Espana και το ξεχωριστό Giro d’Italia. Αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα καθιστά την Tissot ως τον Πρώτο Ελβετικό Επίσημο Χρονομέτρη στην ιστορία των τριών μεγαλύτερων ποδηλατικών γεγονότων.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.