Ο Justin Bieber και το χρυσό Rolex του στο Met Gala

Ο Justin Bieber έχει στυλ. Και ένα απίθανο χρυσό Rolex στον καρπό του.

Ένα το κρατούμενο: Ο Justin Bieber έχει στυλ. Για την ακρίβεια, είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς των απανταχού απενοχοποιημένων κάγκουρων. Στο Met Gala, λοιπόν, το απέδειξε για μία ακόμα φορά με το κοστούμι του με το ιδιαίτερο πατρόν και τα σατέν πέτα, το λευκό διπλομάνσετο πουκάμισο με τα χρυσά μανικετόκουμπα, τα χρυσά του σκουλαρίκια και -κυρίως- με το ολόχρυσο Rolex του, που αν το πουλούσε θα έπαιρνε πολλά κομπολόγια.

Το ρολόι του βασιλιά Μίδα

Το Rolex του ήταν αυτό που μεμιάς αναβάθμισε το look του και το έκανε άξιο ενός event όπως το Met Gala. Χωρίς αυτό, το πρώην teen idol και νυν ημιαξιοσέβαστος καλλιτέχνης της μουσικής βιομηχανίας δεν θα έκανε καμία στιλιστική δήλωση. Σε περίπτωση δε που υπάρχει κάποια αμφιβολία, το μοντέλο που γυάλιζε στον καρπό του ήταν το Cosmograph Daytona και ο ίδιος φρόντισε με διάφορες πόζες να το προβάλλει στους παπαράτσι λες και είναι επαγγελματίας μοντέλο καρπού.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά σπέσιαλ εκδοχή του Cosmograph Daytona, με κάσα και μπρασελέ από χρυσό 18 καρατίων και ταιριαστό σαμπανιζέ καντράν. Για την ιστορία, το περιζήτητο μοντέλο της ελβετικής εταιρείας υψηλής ωρολογοποιίας αναπτύχθηκε πριν από μισό αιώνα για επαγγελματίες ραλίστες και το βρετανικό Esquire έχει εντοπίσει τον σταρ να το φοράει -εκτός από το Met Gala- και κατά μία εμφάνισή του στο Saturday Night Live αλλά και σε δείπνα με τη σύζυγό του, Hailey Bieber.

Ο Justin Bieber και το χρυσό Rolex του στο Met GalaJohn Shearer / Getty Images

Σπάνιο κομμάτι

Η τιμή του εν λόγω "κοσμήματος καρπού" ανέρχεται στις περίπου 30 χιλιάδες στερλίνες, δηλαδή, σχετικά (τα πάντα είναι σχετικά), για ένα ρολόι της κλάσης του δεν είναι πανάκριβο. Παρόλα αυτά, αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις κι εσύ ένα ίδιο, μάλλον θα τα βρεις κομματάκι σκούρα τα πράγματα, καθώς δεν υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων.

> Διάβασε ακόμα: Η πρόσκαιρη απο-μπιμπεροποίηση του Justin Bieber

Αν βέβαια είσαι ο Justin Bieber δεν τίθεται θέμα, όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Γι' αυτό και στη συλλογή του έχει καταφέρει να συμπεριλάβει και άλλα "μυθικά" ρολόγια, όπως ένα Nautilus της Patek Philippe διακοσμημένο με 255 διαμάντια, ένα Royal Oak της Audemars Piguet και ένα Day-Date II της Rolex.

> Διάβασε ακόμα: Το -σχεδόν- vintage Rolex του Roger Federer

Εδώ οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι το καλό που έχει κάνει στις εταιρείες των οποίων τα ρολόγια φοράει και μας μοστράρει είναι πολύπλευρο. Αφενός αποδεικνύει ότι τα σπουδαία κομμάτια μπορούν να φορεθούν τόσο με σμόκιν όσο και με streetwear, αφετέρου τα κάνει γνωστά σε μία νεότερη γενιά. Όσο για το πώς να το φορέσεις εσύ ένα χρυσό ρολόι; Κράτησε όλο το υπόλοιπο look σου ήσυχο για να του δώσεις την ευκαιρία να ξεχωρίσει.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.