Τα ρολόγια-επένδυση του καλοκαιριού

Κομψά, σπορτίφ ή ρετρό, αυτά είναι τα ρολόγια που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Τα αντρικά ρολόγια δεν γνωρίζουν από εποχές και ένα καλό κομμάτι μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο, για πολλά χρόνια. Παρ' όλα αυτά, οι αγαπημένοι μας οίκοι ωρολογοποιίας δεν διστάζουν να παρουσιάζουν ειδικές εκδόσεις των ρολογιών τους για το καλοκαίρι, που φέτος μπορούμε να τις κατηγοριοποιήσουμε σε τρεις τάσεις. Στα σπορτίφ μοντέλα που είναι ογκώδη, στα σοφιστικέ, κομψά, σχεδόν μίνιμαλ και, τέλος, στα ρετρό, με τα δερμάτινα λουράκια και τους ουδέτερους χρωματικούς τόνους. Απ' όλα όσα κατέκλυσαν την αγορά, καταλήξαμε στα 5 καλύτερα (πραγματική επένδυση) και σου τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Το σπορτίφ, υπερμεγέθες και -σχεδόν- ολόμαυρο (Sector)

Τα ρολόγια-επένδυση του καλοκαιριούSector

Το μοντέλο Oversize της Sector είναι αυτό που λέει το όνομά του και ιδανικό τόσο για κάθε μέρα όσο και για αθλητικές δραστηριότητες. Η κάσα του είναι από ατσάλι με σατινέ φινίρισμα, το μαύρο λουράκι του φέρει ραφές σε μια γκρίζα απόχρωση που κάνει κοντράστ, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους λευκούς δείκτες σε σχέση με το μαύρο καντράν.

Το αυτόματο με τα δύο λουράκια (Philip Watch)

WATCHPhilip Watch

Η καλοκαιρινή εκδοχή του Caribe Diving του οίκου Philip Watch αποτελεί ένα αυτόματο μοντέλο με υβριδική ψυχή, που συνδυάζει τον κλασικό χαρακτήρα του με το σύγχρονο στυλ, χάρη στο ότι το μεταλλικό του μπρασελέ μπορεί να αντικατασταθεί με ένα μαύρο, από σιλικόνη. Εκτός όλων αυτών, είναι κατάλληλο και για καταδύσεις χαμηλού βάθους (έως 20atm).

Το σικάτο, με το δερμάτινο λουράκι (Lucien Rochat)

WATCHLucien Rochat

Ένα ρολόι με vintage γοητεία που ενσαρκώνει τη σοφιστικέ κομψότητα του ρετρό στυλ χάρη στις ροζ χρυσές, καφέ και υπόλευκες αποχρώσεις του, όπως και στους όμορφους δείκτες του. Είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα, ενώ το δερμάτινο καφέ λουράκι του έχει σταμπαριστό πάνω του ένα ανάγλυφο κροκό τύπωμα.

> Διάβασε ακόμα: Σπουδαία ρολόγια με λιγότερα από €1.000

Το σπορτίφ, στη σπάνια μπλε απόχρωση (Longines)

WATCHLongines

Είναι casual και την ίδια στιγμή ραφινάτο, σπορτίφ κι όμως φτιαγμένο από πολύτιμα υλικά, καθημερινό και παρ' όλα αυτά χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνολογίες της ελβετικής ωρολογοποιίας. Το HydroConquest της Longines είναι, συν τοις άλλοις, αδιάβροχο, το καντράν του είναι από ζαφείρι που απωθεί τις γρατζουνιές, έχει αντι-ανακλαστική επίστρωση σε όλες του τις πλευρές και, τέλος, η κάσα του είναι από ατσάλι με κεραμική στεφάνη.

> Διάβασε ακόμα: Ένα σπουδαίο Vacheron Constantin στον καρπό του Tom Cruise

Το κεραμικό και σούπερ ντιζαϊνάτο (Hublot)

WATCHHublot

Από το ντεμπούτο της στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας, η Hublot για ένα πράγμα ξεχώρισε. Για την πειραματική της ματιά και τα αντισυμβατικά της σχέδια που επαναπροσδιόρισαν το πώς μοιάζουν τα ρολόγια που μας αρέσει να φοράμε γύρω από τον καρπό μας. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της είναι το φουτουριστικό μοντέλο Aerofusion Chronograph Orlinski Sky Blue Ceramic, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη γλυπτική του Richard Orlinski

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.