Ζηλέψαμε τη συλλογή ρολογιών του Brooklyn Beckham

Ο 24χρονος "χτίζει" τη συλλογή του αργά αλλά σταδιακά, με πανάκριβα ρολόγια - επενδύσεις.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 26 Ιανουαρίου 2024

Όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη αγάπη του Brooklyn Beckham είναι τα ρολόγια. Τι και αν είναι μόλις 24 ετών, ο μεγάλος γιος του David Beckham και της Victoria Beckham έχει ήδη μία μεγάλη συλλογή από ρολόγια, την οποία μάλιστα δε δίστασε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του βρετανικού Esquire. 

Για την ακρίβεια, πριν από λίγο καιρό, ο Brooklyn Beckham μοιράστηκε μαζί μας τη συλλογή με τα ρολόγια του λέγοντας κάποιες ιστορίες για αυτά και αποκαλύπτοντας πώς κατέληξε να είναι λάτρης αυτού του αξεσουάρ.

Patek Philippe Nautilus

Patek Philippe NautilusBrooklyn Peltz-Beckham

"Αυτό είναι το αγαπημένο μου ρολόι - το φοράω κάθε μέρα. Ο μπαμπάς μου το αγόρασε για τα 21α γενέθλιά μου. Αγόρασα δύο ρολόγια μαζί μου εδώ, στο Λας Βέγκας.. Το Patek μου και το Rolex Yacht-Master II. Αλλά το Patek είναι αυτό που φοράω κάθε μέρα".

Rolex Yacht-Master II

Rolex Yacht-Master IIBrooklyn Peltz-Beckham

"Έκανα ένα δείπνο για τα γενέθλιά μου και ο πατέρας μου με παίρνει στην άκρη και μου λέει: "Σου πήρα ένα δώρο, πες μου αν σου αρέσει". Το άνοιξα και είπα, "Ω, Θεέ μου!" γιατί πάντα ήθελα ακριβώς αυτό από την Patek. Όταν το πήρα, έμεινα άναυδος. Ήμουν απλώς "Ουάου". Ήμουν τόσο έκπληκτος. Και είναι τόσο καταπληκτικές επενδύσεις. Ειδικά αυτές. Είναι οι καλύτερες επενδύσεις που μπορείς να κάνεις", σημειώνει ο Brooklyn αναφορικά με το δώρο γενεθλίων του πατέρα του, το οποίο τον έκανε να είναι μεγάλος φίλος των ρολογιών.

"Πραγματικά έγινα λάτρης των ρολογιών όταν ο πατέρας μου έδωσε το Patek. Πριν από αυτό, για τα 18α γενέθλιά μου, ο μπαμπάς μου μου έδωσε το παλιό Steve McQueen Rolex Submariner (ref. 5512) με το παλιομοδίτικο δερμάτινο χοντρό λουράκι. Είχα ένα από αυτά. Και στη συνέχεια, τον τελευταίο χρόνο, πήρα τα Rolex με τα διαφορετικά χρώματα - το Hulk (πράσινο Submariner), το Pepsi (κόκκινο και μαύρο GMT-Master II) και το Batman (μπλε και μαύρο GMT-Master II). Αυτά είναι αυτά που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό. Αλλά, ναι - από τότε που ο πατέρας μου μου έδωσε αυτό το ρολόι για τα 21α γενέθλιά μου, είμαι λάτρης". σημειώνει ο Brooklyn Beckham δείχνοντας περήφανα τα Rolex του.

Rolex GMT-Master II

Rolex GMT-Master IIBrooklyn Peltz-Beckham

Rolex Submariner

Rolex SubmarinerBrooklyn Peltz-Beckham

Και αν αναρωτιέσαι από πόσα ρολόγια διαθέτει, τότε η απάντηση είναι 10 και φυσικά, ο ίδιος σημειώνει πως η συλλογή του "χτίζεται" ακόμη, αργά αλλά σταδιακά.

Στην ερώτηση για το πώς αποφασίζει ποιο ρολόι θα φορέσει, ο Brooklyn λέει πως φοράει απλώς ό,τι νιώθει. "Έχω πάντα τα ρολόγια μου μαζί, και τα δέκα, δίπλα στο κρεβάτι μου. Φοράω ό,τι νιώθω εκείνη την ημέρα. Συνήθως είναι το Patek, επειδή το αγαπώ αυτό το ρολόι. Λατρεύω τη βαρύτητα και το βάρος του. Μερικές φορές είναι το Rolex του Batma. Μερικές φορές είναι το Submariner. Είναι ό,τι αισθάνομαι, καταλαβαίνεις;".

Μάλιστα, το επόμενο ρολόι που "έχει βάλει στο μάτι" ο Brooklyn Beckham είναι το Patek Nautilus -σε άλλο χρώμα από αυτό που έχει ήδη-, καθώς και το Rolex Rainbow Daytona το οποίο είναι ένα από τα ρολόγια των ονείρων του και το οποίο ο πατέρας του, το έχει ήδη στη συλλογή του. 

Cartier PanthèreBrooklyn Peltz-Beckham
Dave KotinskyBrooklyn Peltz-Beckham

Μετά από όλα αυτά και τις παραπάνω, αποδεικτικές φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως ναι, ζηλέψαμε τη συλλογή ρολογιών του Brooklyn Beckham.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.