Βρήκαμε το ρολόι που κράτησε όμηρο τον Arnold Schwarzenegger στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Ο ηθοποιός, όπως όλα δείχνουν, είναι λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας και όχι άδικα.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 19 Ιανουαρίου 2024

Πριν από λίγες μέρες, ο Arnold Schwarzenegger συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μονάχου επειδή φορούσε ένα αδήλωτο ρολόι. Και όμως, ο ηθοποιός κρατήθηκε εξαιτίας του, -κινδυνεύει με πιθανή ποινική δίωξη για υποτιθέμενη απόπειρα φοροδιαφυγής-ενώ αναγκάστηκε να πληρώσει και πρόστιμο, ύψους 10.600 δολαρίων.

Σήμερα λοιπόν, είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι βρήκαμε το ρολόι που ευθύνεται για την κράτηση του Arnold Schwarzenegger στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Όπως λοιπόν εύκολα μπορείς να φανταστείς, αυτό δεν είναι ένα απλό κομμάτι.

Ειδικότερα, το ρολόι αυτό είναι της μάρκας Audemars Piguet και θεωρείται υψηλών προδιαγραφών. Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο μοντέλο της Audemars Piguet, ακριβές αντίγραφο ενός από τα πρώτα ρολόγια που λάνσαρε η εταιρεία στην αγορά πριν από 150 χρόνια.

Εννοείται πως δε θα φορούσε ό,τι και ό,τι ο Arnold Schwarzenegger... Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο δημοφιλής ηθοποιός σκόπευε να δημοπρατήσει αυτό το πολύτιμο κομμάτι κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το Κλίμα, ούτως ώστε να δωρίσει τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. 

Όσον αφορά τώρα την αξία του ρολογιού, αυτή είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Οι δημιουργίες της Audemars Piguet, γνωστές για την αποκλειστικότητα και την υψηλή ζήτησή τους, ξεπερνούν εύκολα τα 100.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο δείγμα, που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία για τον Schwarzenegger, είναι ένα μοναδικό "διαμάντι" που θα μπορούσε σαφώς να αξίζει πολλά περισσότερα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Arnold Schwarzenegger είναι "φίλος" της μάρκας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας φορέσει τα ρολόγια της σε πολλές ταινίες του. Για παράδειγμα, στην παρουσίαση της ταινίας Terminator 3: Rise of the Machines, ο ίδιος φορούσε μία ειδική έκδοση που είχε δημιουργηθεί μονάχα για εκείνον. Να μην του έκαναν λίγο σκόντο;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.