27.000 ευρώ στον καρπό του Robert Downey Jr.

Δεν εστιάσαμε άδικα εκεί, στην εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 21 Φεβρουαρίου 2024

Στα φετινά BAFTA, o Robert Downey Jrκέρδισε το βραβείο β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Lewis Strauss, στην ταινία του Christopher Nolan, Oppenheimer. 

O 58χρονος ηθοποιός "έκλεψε" την παράσταση στο κόκκινο χαλί με τα χορευτικά του -όπως θα δεις και στο παρακάτω post του Esquire στο Instagram- ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς επικεντρωθήκαμε κάπου αλλού. Συγκεκριμένα, και δίχως άδικο, εστιάσαμε στον καρπό του Robert Downey Jr. και στο κλασικό ελβετικό ρολόι που επέλεξε να φορέσει: Ένα Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Chronograph.

Στην καρδιά λοιπόν αυτού του ρολογιού, βρίσκεται ένας πολύπλοκος μηχανισμός που αποτελείται από έναν μετρητή 30 λεπτών με 14 τεμάχια, και ο οποίος επιτρέπει "στον λεπτοδείκτη να επιστρέφει στην αρχική του θέση σε κλάσμα του δευτερολέπτου". Το μοντέλο αυτό μάλιστα, που παρουσιάστηκε το 1996, διαθέτει δύο ορθογώνιες επιφάνειες.

Φυσικά, ο Robert Downey Jr. επέλεξε να φορέσει στον καρπό του την κλασική έκδοση του ρολογιού με μπλε καντράν, λευκούς δείκτες και ένα πολύπλοκο διαμέτρημα Caliber 860. Ένας ασυνήθιστος σχεδιασμός που συνδυάζει τέλεια το νέο με το κλασικό. Και το καλύτερο όλων; Το Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Chronograph έχει απόθεμα ισχύος 52 ωρών και είναι αδιάβροχο έως 3 BAR.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, ο Robert Downey Jr. απέδειξε πως έχει μία μεγάλη αδυναμία στα ρολόγια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως λίγο καιρό πριν, ο ίδιος εθεάθη να φορά ένα ρολόι Cartier που σίγουρα, στοίχιζε πολλά περισσότερα από 27.000 ευρώ. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.