Ο Cillian Murphy κέρδισε το Όσκαρ φορώντας το γούρι του

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μάλλον δεν κάνει τίποτα τυχαία.

Ο Cillian Murphy έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στον κόσμο του κινηματογράφου. Και θα είναι περισσότερο στο εξής, αφού η ερμηνεία του στην ταινία Oppenheimer, του Christopher Nolan στην οποία υποδύεται τον ομώνυμο επιστήμονα, του χάρισε το Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου. 

Οι προβλέψεις λοιπόν που τον ήθελαν νικητή, επιβεβαιώθηκαν. Έτσι σήμερα, ο Cillian Murphy είναι και με τη βούλα ο καλύτερος πρωταγωνιστής της χρονιάς σύμφωνα με την Ακαδημία Κινηματογράφου. Για να παραλάβει λοιπόν το βραβείο του, ο ηθοποιός επέλεξε ένα look που αντικατοπτρίζει απόλυτα το στυλ του και φυσικά, το γούρι του που δεν είναι άλλο από το τυχερό του ρολόι. 

Φόρεσε λοιπόν ένα κλασικό σμόκιν κατά παραγγελία και στον καρπό του ένα Omega De Ville Prestige σε σκούρο πράσινο χρώμα. Αλλά γιατί λέμε ότι αυτό είναι το τυχερό του ρολόι; 

Πριν από λίγο καιρό, στις Χρυσές Σφαίρες, ο ηθοποιός επέλεξε επίσης ένα Omega De Ville Prestige σε διαφορετικό ωστόσο, χρώμα. Μόλις ένα μήνα αργότερα, στα BAFTAs, προτίμησε ένα total black look στο οποίο πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος με το Omega De Ville Prestige σε σκούρο πράσινο, το ίδιο ρολόι που φόρεσε δηλαδή και στο γεύμα των υποψηφίων για τα Όσκαρ για να κάνει αντίθεση με το καφέ σοκολατί κοστούμι του. Το ίδιο επανέλαβε λοιπόν, στα Oscars 2024. 

Cillian MurphyDAVID SWANSON/AFP via Getty Images

Tο αγαπημένο και τυχερό ρολόι του Cillian Murphy αποτελείται από μια κάσα 41 χιλιοστών από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει το σκούρο πράσινο καντράν - που ταιριάζει με το δερμάτινο λουράκι του. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.