Η αποθέωση της διακριτικής πολυτέλειας στο ρολόι του Kit Harington

Ο οίκος IWC διεκδικεί τον θρόνο.

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones συναντήθηκαν μάλλον για τελευταία φορά στα φετινά Emmys, αποχαιρετώντας το φανατικό κοινό τους με τον πιο θεαματικό τρόπο: Απέσπασαν 12 συνολικά βραβεία κερδίζοντας μεταξύ άλλων το αγαλματίδιο Καλύτερου Δράματος και Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Peter Dinklage. Στο κόκκινο χαλί ωστόσο, ο μεγάλος νικητής ήταν ο Kit Harington -υποψήφιος για τον Α' Ανδρικό Ρόλο σε δράμα για την ερμηνεία του ως Jon Snow. Ο 32χρονος Βρετανός ήταν από τους καλοντυμένους της βραδιάς, χάρη στον cool τρόπο με τον οποίο φόρεσε το κομψό Givenchy σμόκιν του και στο μοναδικό αξεσουάρ που επέλεξε για να δώσει "αυτό το κάτι" στο σύνολό του: ένα ιδιαίτερο κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας. 

Η αποθέωση της διακριτικής πολυτέλειας στο ρολόι του Kit Harington

Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο Da Vinci της IWC. Ένα μίνιμαλ και κλασσικό σχέδιο που πρωτολανσαρίστηκε το 1969, όταν η ελβετική εταιρεία ξεκίνησε να πειραματίζεται με τα πρώτα ελβετικής κατασκευής ρολόγια με κίνηση quartz - κάτι που έπειτα έκαναν πολλοί ακόμη οίκοι. 

ΚΙΤ ΧΑΡΙΝΓΚΤΟΝ ΡΟΛΟΪ

Σήμερα, το Da Vinci έχει πλέον πολύ διαφορετική όψη. Συγκεκριμένα, το Da Vinci Automatic Moon Phase 36 που φόρεσε στον καρπό του ο Harington δεν είναι χρυσό, ούτε έχει την ένδειξη της ημερομηνίας στην 3η ώρα. Διαθέτει όμως αυτονομία 42 ωρών και αυτόματη κίνηση με Côtes de Genève φινίρισμα, που επιτυγχάνεται μέσα από μία πολύ απαιτητική διαδικασία εγχαράξεων Guilloché. Στα χαρακτηριστικά του πρόσθεσε τον μηχανισμό ένδειξης της φάσης της σελήνης, την ημικυκλικού σχήματος κορώνα και τα κομψά υλικά από το οποία είναι φτιαγμένο. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η IWC, μία μάρκα που την εκτιμά κανείς περισσότερο αν έχει ήδη μπει στο παιχνίδι της υψηλής ελβετικής ωρολογοποιίας, απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις των ρολογιών και ο Kit Harington είναι ένας από αυτούς.

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.