Το Garmin Swim2 είναι το απόλυτο εργαλείο προπόνησης για κολυμβητές

Ο Στέφανος Δημητριάδης είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που φόρεσε το νέο smartwatch του brand.

Γράφει: Esquire Editors 25 Οκτωβρίου 2019

Το νέο Garmin Swim2 είναι το απόλυτο εργαλείο προπόνησης για κολυμβητές, καθώς είναι το πρώτο που μετράει παλμούς από τον καρπό και μέσα στο νερό, ενώ έχει προφίλ τόσο για πισίνα, όσο και ανοιχτή θάλασσα, καταγράφοντας απόσταση και ρυθμό στις "χεριές".

Το νέο smartwatch της sport brand είναι "εδώ" και ο δύο φορές Ολυμπιονίκης και μέλος της #TeamGarminGreece, Στέφανος Δημητριάδης είναι ο πρώτος που το φόρεσε και το δοκίμασε στην προπόνησή του.

Το Garmin Swim2 είναι το απόλυτο εργαλείο προπόνησης για κολυμβητές

Όπως δήλωσε, άλλωστε, ο ίδιος: "Το Swim 2 θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθειά μου να πάρω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η δυνατότητα που μου προσφέρει, να μετράω τους παλμούς μου από τον καρπό κάτω από το νερό, είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ διαθέτει και εξελιγμένες λειτουργίες για χρονομετρημένα σετ και drills και έτσι ο κάθε ασκούμενος μπορεί να φτιάξει και να ακολουθήσει τις δικές του, εξατομικευμένες ασκήσεις".

Garmin Swim2

Παράλληλα, λειτουργεί και ως κανονικό smartwatch εμφανίζοντας μηνύματα, κλήσεις, emails, ειδοποιήσεις ημερολογίου social media και πολλά άλλα. Επιπρόσθετα, καταγράφει τα καθημερινά βήματα, τον ύπνο, τις θερμίδες και έχει επιπλέον προφίλ για τρέξιμο, ποδήλατο και αερόβια, ενώ, αξιοσημείωτη είναι και η αυτονομία μπαταρίας του, η οποία μπορεί να φτάσει και τις 7 ημέρες σε λειτουργία Smartwatch, αλλά και τις 3 ημέρες σε λειτουργία κολύμβησης σε πισίνα με παλμούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.