Huawei GT 2e, ιδανικό συμπλήρωμα στην καθημερινή προπόνηση

Ένα καλογυμνασμένο smartwatch με εκατοντάδες διαφορετικές ρυθμίσεις.

Τα fitness trackers και τα smartwatches ήταν το απόλυτο trend πολύ πριν η επιδημία του κορονοϊού μας κάνει όλους να έχουμε δεύτερες σκέψεις για την υγεία μας. Έτσι, λοιπόν, κι αφού όλοι σκεφτόμαστε ότι το fitness μπορεί να κάνει τη ζωή μας λίγο καλύτερη (σ.σ: καλύτερη σωματική κατάσταση σημαίνει καλύτερη ψυχολογία, λιγότερο στρες, καλύτερη σεξουαλική υγεία), είναι λογικό τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη να λαμβάνουν το μήνυμα. Μετά την Apple και το Apple Watch, η κινεζική Huawei που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας στον τομέα της τεχνολογίας, αποφάσισε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι.

Το νέο της smartwatch ακούει στο όνομα Huawei GT 2e και έρχεται φορτωμένο με ένα σωρό καινούργιες δυνατότητες που θα σε βοηθήσει να χάσεις το λίπος που (ίσως) πήρες στην καραντίνα.

Ένα smartwatch φτιαγμένο για μεγάλες επιδόσεις

Huawei GT 2e, ιδανικό συμπλήρωμα στην καθημερινή προπόνηση

Σχεδιαστικά το GT 2e δεν ρισκάρει καθώς κινείται σε καθαρά minimal γραμμές χωρίς να πρωτοτυπεί. Μήπως όμως τελικά δεν είναι αυτό το ζητούμενο σε ένα smartwatch που σκοπός του είναι να συντροφεύσει όσο καλύτερα μπορεί στην καθημερινή σου προπόνηση; Έτσι, το γεγονός ότι είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται μπορεί να του στερεί κάποια σχεδιαστική πρωτοτυπία, το κάνει όμως πολύτιμο για όσους ασκούνται.

Η οθόνη AMOLED είναι πεντακάθαρη και πολύ φωτεινή, με αποτελέσμα να μπορείς να μπορείς να δεις οποιοδήποτε στοιχείο ή στατιστικό χρειάζεσαι ακόμα και μία μουντή μέρα που αποφάσισες να τρέξεις στο πάρκο χωρίς ίχνος ήλιου πάνω από το κεφάλι σου.

Σε περισσότερο τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το GT 2e χρησιμοποιεί λογισμικό Android Wear OS, κάτι που σημαίνει δηλαδή ότι δεν έχει πρόσβαση σε Google Maps και Spotify ενώ παράλληλα δε σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ή να λάβεις τηλεφωνήματα. Μικρό το κακό, αφού ίσως έτσι μπορέσεις να συγκεντρωθείς απόλυτα στον σκοπό σου, που δεν είναι άλλος από το να γυμναστείς.

Huawei Watch GT 2e

Πρόκειται, με άλλα λόγια, για ένα ξεκάθαρο fitness tracker. Καταγράφει τα βήματα, τον ύπνο αλλά και τον ρυθμό της καρδιάς σου ενώ παράλληλα διαθέτει περισσότερες από 100 διαφορετικές ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με δραστηριότητες όπως το ποδήλατο, το κολύμπι ή ακόμα και τα skateboards.

Τέλος, οι δρομείς θα εντυπωσιαστούν με το GPS που διαθέτει ενώ για όσους αγχώνονται εύκολα και πολύ κατά τη διάρκεια της μέρας, μη φοβού! Η Huawei είναι εδώ για σένα: Υπάρχει ειδική εφαρμογή που καταγράφει τα επίπεδα στρες μέσα στη μέρα με βάση τους χτύπους της καρδιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα