H Ιταλία του Mario Testino
Ο εμβληματικός φωτογράφος αποτίει φόρο τιμής στo bel paese μέσα από ένα εντυπωσιακό λεύκωμα.
Πλούσια χρώματα, νόστιμο φαγητό και εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ – η ιταλική χερσόνησος πάντοτε προκαλούσε βαθιά συναισθηματική σύνδεση στους ανθρώπους. Στοιχεία, δηλαδή, που αιχμαλωτίζει το Ciao!, το τελευταίο λεύκωμα του εμβληματικού Mario Testino. Ο γεννημένος στο Περού φωτογράφος αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις χώρες που αγάπησε πιο πολύ, καθώς δίνει στη δημοσιότητα μία σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες που τράβηξε μέσα σε μία επαγγελματική πορεία τεσσάρων δεκαετιών.

Από ταξιδιωτικές φωτογραφίες μέχρι backstage λήψεις σε πάρτι, το λεύκωμα της Taschen είναι μία ωδή του εμβληματικού φωτογράφου στους ανθρώπους, την τέχνη, τη μόδα και το φαγητό της Ιταλίας.
Mario Testo! Omaggio all' Italia, TASCHEN, AED275ino, Cia
Η επιλογή έχει γίνει από τον ίδιο τον Testino και το λεύκωμα χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές ενότητες: in giro (βόλτες, νυχτερινοί έξοδοι), alla moda (μόδα) και al mare (στη θάλασσα).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, He-Man, γίνεται ξανά ταινία (trailer)
Το πρώτο trailer της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του κλασικού ήρωα μόλις κυκλοφόρησε, με Jared Leto, Idris Elba, έντονη δράση και ξεκάθαρη διάθεση να απευθυνθεί σε παλιούς και νέους θεατές.
Γραφει Παυλος Κρουστης"Το Μεγάλο μας Τσίρκο" | Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"
Η πλέον συγκινητική αναβίωση της χρονιάς στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
Αυτό είναι το αουτσάιντερ που σάρωσε στις οσκαρικές υποψηφιότητες
Περιμέναμε ότι η εν λόγω ταινία θα πήγαινε καλά, αλλά όχι ότι θα αποσπούσε 16(!) στον αριθμό. Εντός, βρίσκεις όλες τις υποψηφιότητες, λίγα λόγια για το θρίλερ που σάρωσε, αλλά και το πώς (και) ο Γιώργος Λάνθιμος έκανε την έκπληξη παρά τα προγνωστικά.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΥποτιμημένα κινηματογραφικά είδη που "πέθαναν" νωρίς
Από ξεχασμένα υποείδη μέχρι κινηματογραφικά ρεύματα που σημάδεψαν μια εποχή, μια ματιά στα είδη που χάθηκαν πρόωρα από το σινεμά.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΤι σιχαίνεται ο Matt Damon στο σημερινό Χόλιγουντ
Ο Matt Damon εξηγεί γιατί το σημερινό Χόλιγουντ δεν γυρίζει πια ταινίες τύπου Good Will Hunting, πώς κυριαρχούν τα blockbusters και πώς το streaming άλλαξε τους κανόνες.
Γραφει Τιμος Σαλαμες5 συναρπαστικά ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Η πρώτη γεύση από το 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2026 είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μας προετοιμάζει (και φέτος) για μία δυναμική διοργάνωση.