Ο Messi θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας παράστασης του Cirque du Soleil

Η παράσταση Messi10 θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στη Βαρκελώνη.

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας διάσημος ποδοσφαιριστής κι ένα δημοφιλές τσίρκο με ακροβάτες; Κι όμως ο Leo Messi και το Cirque du Soleil ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία μοναδική παράσταση με τον χαρακτηριστικό τίτλο Messi10. Το show που είναι πραγματικά φιλόδοξο, όπως δηλαδή και κάθε παράσταση που επιμελείται o καλλιτεχνικός οργανισμός από τον Καναδά, θα κάνει πρεμιέρα στο Parc del Fòrum της Βαρκελώνης στις 10 Οκτωβρίου. Σκοπός του είναι να αφηγηθεί τα έργα και τις ημέρες του μεγάλου Αργεντινού συνδυάζοντας τον κόσμο του ποδοσφαίρου με όλα όσα έχουν κάνει διάσημο το Cirque du Soleil.

Ο Messi θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας παράστασης του Cirque du Soleil

Τι θα περιλαμβάνει όμως το show; Ας μιλήσουμε με αριθμούς. Συνολικά 46 καλλιτέχνες θα εκτελούν ακροβατικά σε μία τετράγωνη σκηνή ύψους 12 μέτρων, σε μία παράσταση διάρκειας 90 λεπτών με 3.000 θεατές να βρίσκονται στις εξέδρες. Φυσικά η σκηνή του τσίρκου θα μετατραπεί σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο για να μιλήσει για τα κατορθώματα του ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Το project ξεκίνησε να παίρνει σάρκα κι οστά μερικά χρόνια πριν, ενώ κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναμειχθεί ενεργά σε αυτό καθώς έχει συναντηθεί πολλές φορές όλον αυτόν τον καιρό με τους παραγωγούς, έτσι ώστε οι τελευταίοι να μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξή του -στο γήπεδο αλλά και στη ζωή του- όσο πιο πιστά γίνεται. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο José Manuel Pinto (πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, νυν μουσικός και προσωπικός φίλος του Messi) συνεργάζεται με το Cirque du Soleil από την αρχή του project.

Η Βαρκελώνη θα είναι η μόνη πόλη της Ισπανίας που θα παρουσιαστεί η παράσταση, ενώ κάποια στιγμή μέσα στο 2020 θα ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία του Messi10.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.