Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ανέβασε τις μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παρουσιαστής και DJ χτύπησε το παραδοσιακό καμπανάκι για το κλείσιμο της συνεδρίασης, στα πλαίσια της εκδήλωσης "4ο workshop Youth Talks We Listen".

Με ανοδικό κλείσιμο στις τιμές των μετοχών σημαδεύτηκε η χτεσινή παρουσία του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ανέβασε τις μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παρουσιαστής και DJ χτύπησε το παραδοσιακό καμπανάκι για το κλείσιμο της συνεδρίασης, στα πλαίσια της εκδήλωσης "4ο workshop Youth Talks We Listen”, που διοργάνωσαν το Ελληνο – Αμερικανικό Επιμελητήριο και η Επιτροπή Απασχόλησης, με θέμα την ενσωμάτωση των νέων στην αγορά εργασίας.

ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

"Ο 95,2 Αthens DeeJay θα είναι αρωγός με όποιον τρόπο μπορεί σε αυτή την προσπάθεια. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί αυτό που μού δίνετε θα είναι ίσως η ισχυρότερη ανάμηση των ραδιοφωνικών μου χρόνων. Θα έχω να το λέω πως ένας DJ και ραδιοφωνικός παρουσιαστής ήρθε στο Χρηματιστήριο. Εύχομαι συντομότατα στις 1500 μονάδες", δήλωσε με ευχάριστη διάθεση ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.