Νέο τραγούδι του Freddie Mercury προσεχώς στα ραδιόφωνα

Οι Queen μας κάνουν ένα μίνι δώρο, ονόματι Face It Alone.

Είναι απορίας άξιο να αφήνεις τέτοιο υλικό στην αφάνεια ενώ το έχεις και ξέρεις την αξία του, ακόμη και για συναισθηματικούς λόγους μόνο. Όπως και να έχει, ο Brian May και Roger Taylor των Queen επιβεβαίωσαν αυτό το σαββατοκύριακο στο BBC ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τον αείμνηστο, θρυλικό frontman του συγκροτήματος, Freddie Mercury, με τίτλο Face It Alone.

Οι πρώτες δηλώσεις May και Taylor

Ο Taylor το αποκάλεσε, "ένα μικρό διαμάντι από τον Freddie, ένα πολύ παθιασμένο κομμάτι" που προέρχεται από τα sessions της μπάντας για το 13ο studio album της, The Miracle, το οποίο κυκλοφόρησε το 1989. Ο Mercury πέθανε δύο χρόνια αργότερα. Στη συνέντευξη, ανέφερε επίσης ότι είχαν "ξεχάσει κάπως" (!) το κομμάτι, χαρακτηρίζοντάς το παράλληλα, "υπέροχο" και "πραγματική ανακάλυψη".

>Διάβασε ακόμη: Freddie Mercury, γράφοντας ιστορία στη μουσική και τη μόδα

Στη συνέχεια επεσήμανε: "Νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο", ενώ ο May πρόσθεσε: "Ήταν κάπως κρυμμένο σε κοινή θέα. Το κοιτάξαμε πολλές φορές και σκεφτήκαμε: 'Ωχ όχι, δεν μπορούμε πραγματικά να το σώσουμε αυτό'. Αλλά στην πραγματικότητα, μπήκαμε ξανά εκεί μέσα και η υπέροχη ομάδα των μηχανικών μας είπε: 'Εντάξει, μπορούμε να κάνουμε αυτό και αυτό'. Είναι σα να ράβουμε κομμάτια μαζί... Αλλά είναι όμορφο. Είναι συγκινητικό".

Στο μεταξύ, σε κριτική του το 1989, το Rolling Stone έγραψε για το The Miracle ότι ήταν πολύ "βυθισμένο από συνθεσάιζερ και ντραμς", αλλά εξήρε τη συμβολή παύλα ερμηνεία του τραγουδιστή. "Βασικά, το The Miracle είναι μια βιτρίνα για τον Freddie Mercury και την αγάπη του για τα σαρωτικά, σχεδόν οπερατικά φωνητικά. Και πράγματι, ο Mercury - ειδικά στο ομώνυμο κομμάτι - δεν έχει ακουστεί ποτέ καλύτερα", καταλήγει.

Αν μη τι άλλο, αυτό είναι ένα καλό σημάδι για όσους ανυπομονούμε να ακούσουμε το Face It Alone. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.